Els Dilluns, territori inexpugnable de TV3

La sèrie d'Albert Espinosa continua aconseguint bons resultats

La sèrie d’Albert Espinosa continua aconseguint bons resultats, tot i la preestrena del capítol d’ahir a la web de TV3

TV3 lidera amb molta comoditat els dilluns i ahir no va ser una excepció. El binomi Crackòvia-Polseres Vermelles és un dels més sòlids de la televisió, i setmana rere setmana això es nota. A més, hem de recordar que properament hi ha un derbi entre el Madrid i el Barça, i en aquests casos,  l’equip liderat per Toni Soler acostuma a assolir unes bones dades d’audiència. Ahir, el programa satíric va aconseguir una quota de pantalla de més del 24,7% i 841.000 espectadors  i es va convertir en el programa més vist de tota la nit. Posteriorment, la sèrie Polseres Vermelles, va continuar amb els bons registres del prime time de TV3, però va notar la preestrena del capítol d’ahir a la web de TV3 unes hores abans. La sèrie ideada per Albert Espinosa va aconseguir un 22,5% de share i 741.000 espectadors, 30.000 menys que la setmana passada. Hem de recordar, que aquesta decisió de la pública catalana, és causada pel fet que va rebre algunes queixes pel seu l’horari d’emissió; massa tard pel jove públic a què va dirigit. També hem d’afegir que la segona opció de la nit va ser Antena3 amb el talent show amb famosos “Tu cara me suena”. L’espai presentat per Manel Fuentes, va assolir un 22,2% i 486.000 espectadors de mitjana.

Per la seva banda, 8TV va aconseguir ahir uns registres més aviat discrets. La privada de Catalunya no aconsegueix arribar al 4% d’audiència tot i que mica en mica, s’introduiran nous programes a la graella diària. Aruscitys va assolir ahir un 5% de quota de pantalla i 100.000 seguidors. 8 Al dia va aconseguir un 6,6% i 173.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 28 DE GENER:

Gràcies a la bona audiència del prime time, TV3 va liderar ahir amb comoditat a quasi 4 punts de diferència d’Antena3. Telecinco perd la partida amb la cadena de Planeta i se situa com a tercera opció més vista. La1 segueix amb una progressiva abaixada d’audiència i es veu amenaçada per LaSexta, cadena que li guanya la partida a Cuatro. 8TV continua aquest gener amb uns resultats discrets. FDF la temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 17%
 • Antena3: 13,6%
 • Telecinco: 12,3%
 • La1: 6,7%
 • LaSexta: 5,9%
 • Cuatro: 4,5%
 • 8TV: 3,6%
 • FDF: 2,9%
 • Divinity: 2,1%

AUDIÈNCIES ACUMULADES GENER:

Còmode lideratge de TV3 a quasi 2 punts de diferència amb Antena3. Telecinco és la tercera opció més vista a casa nostra. La1 a terra de ningú. La Sexta guanya el seu duel particular amb Cuatro amb només dues dècimes de diferència. La privada de Catalunya amb uns resultats discrets.

 • TV3: 13,6%
 • Antena3: 11,9%
 • Telecinco: 10,2%
 • La1: 7,7%
 • LaSexta: 5,4%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,4%
 • FDF: 2,8%
 • Divinity: 1,8%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: