Documental vs Testimonis = Telecinco s’emporta el prime time

"Hay una cosa que te quiero decir" va tornar al seu dia d'emissió habitual amb molt d'èxit

“Hay una cosa que te quiero decir” va tornar al seu dia d’emissió habitual amb molt d’èxit

“Hay una cosa que te quiero decir” es va convertir ahir en el programa més vist del prime time. El programa de Telecinco, presentat per Jorge Javier Vázquez, va obtenir ahir 304.000 espectadors i el que és més important; un 15,2% de quota de pantalla durant les més de 3 hores que va durar l’espai. Per tant, el programa produït per MagnoliaTV va ser el programa més vist en aquella franja, pero també, a la franja següent del late night. A nivell de contingut, la gran “bomba” anunciada per la cadena de Mediaset durant tota la setmana, va ser la “reconciliació” del duet còmic “Martes i Trece”, i sembla que als de Fuencarral els hi van anar d’allò més bé. Hem de veure però, com evoluciona l’audiència els propers dimarts.

Per altra banda, TV3 va programar un bon documental, “Grizzly Man” del cineasta Werner Herzog. L’espai emès dins del contenidor informatiu Sense Ficció, va ser el programa més vist a nivell d’espectadors, 336.000, però a nivell de quota de pantalla va ser la segona opció de la nit: 10,2% de mitjana. Què vol dir aquesta dada? Doncs que gràcies a la seva ubicació a la graella televisiva (just després del “TN vespre”), l’espai documental té una durada inferior al de Telecinco i té més espectadors perquè en aquell moment n’hi ha molts més veient la televisió. Per tant, l’espai de Telecinco es va convertir en l’espai més vist durant tota la nit.

Les altres opcions de la nit van ser la sèrie “Castle” a Cuatro, amb 288.000 espectadors i un 9,1% de share, “Gran Hotel” a Antena3 amb 286.000 i una quota del 10,2% (gràcies a la seva durada més extensa), i la pel·lícula de La Sexta, “Los amos de Brooklyn”, amb 237.000 espectadors i un 10% de share mitjà. Per la seva banda, Divinity va registrar una molt bona dada amb l’estrena d’ “Anatomia de Grey”, sèrie que va assolir un 6,3% i 197.000 seguidors. Molt bon registre per a una cadena temàtica.

Hem de destacar també la bona dada de “El Intermedio” ahir, amb un 8,8% de quota de pantalla i 281.000 espectadors. El veterà programa presentat pel showman “El Gran Wyoming”, gaudeix d’una molt bona salut, tot i que no és dels programes més vistos de la seva franja però és un espai constant. Seguidament, us oferim les audiències globals d’ahir:

AUDIÈNCIES 29 DE GENER:

Gràcies als bons registres dels “TN” i sobretot, de “La Riera”, TV3 és la cadena més vista del dia. En segon lloc i gràcies al prime time, Telecinco aconsegueix superar a Antena3. La1 es veu amenaçada per LaSexta, que des de la seva fusió amb el grup Planeta ha augmentat la seva audiència mitjana. Cuatro perd la seva particular batalla precisament amb la cadena del logotip verd. 8TV se situa a molta distància i es veu amenaçada per Divinity, la cadena temàtica més vista ahir a casa nostra.

 • TV3: 14,1%
 • Telecinco: 12,6%
 • Antena 3: 10,2%
 • La 1: 6,8%
 • La Sexta: 6,4%
 • Cuatro: 6,1%
 • 8TV: 3,8%
 • Divinity: 3,4%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,2%

AUDIÈNCIES PROVISIONALS GENER:

TV3 serà la cadena més vista el mes de Gener si no hi ha un daltabaix. Antena3 s’ha convertit en 2a opció a Catalunya per davant de la cadena de Mediaset. La1 continua amb els seus discrets resultats i amb la seva progressiva pèrdua d’espectadors a casa nostra. LaSexta s’imposa, momentàniament, a Cuatro. 8TV aconseguirà uns registres discrets; ara hores d’ara no arriba al 3,5% de quota de pantalla. FDF a cadena més vista del què portem de mes.

 • TV3: 13,6%
 • Antena3: 11,9%
 • Telecinco: 10,3%
 • La1: 7,7%
 • LaSexta: 5,4%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,4%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,3%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: