L'”APM?” lidera una nit de futbol

Tot i el futbol i amb menys espectadors del que és habitual, l'"APM?" va liderar la nit

Tot i el futbol i amb menys espectadors del que és habitual, l'”APM?” va liderar la nit

Televisivament, competir contra un partit de futbol és molt complicat. I si a sobre, aquest partit és un clàssic entre el Madrid i el Barça, en cara ho és més. Ahir, amb una audiència poc habitual, l’“APM?” va liderar el prime time a Catalunya però, amb menys espectadors del què és habitual. El veterà programa de zàping va aconseguir un 12,9% de quota de pantalla i 399.000 espectadors. Abans, el “TN vespre” també es va veure afectat pel futbol, ja que el partit entre blancs i blaugranes va començar a les 9 del vespre. Lluny de les seves dades habituals, l’informatiu de TV3 va assolir un 16% de share i 471.000 espectadors. A la mateixa franja, l’únic espai que va poder competir amb l’oferta de la pública catalana va ser “El Hormiguero”. El programa de Pablo Motos va aconseguir a casa nostra un 10% i 308.000 seguidors.

Per la seva banda, les plataformes de pagament que van oferir el partit, van aconseguir un 7,7% de quota mitjana i 234.000 espectadors. Registres habituals dins d’aquesta oferta televisiva. Però el què és important de remarcar és que de les dues ofertes que existeixen, Canal+ va assolir un 71% de quota de pantalla i va guanyar la batalla a GolTV.

EL HAT TRICK, ACONSEGUEIX UN BON REGISTRE:

Quan hi ha un partit de futbol, també s’ha de valorar a nivell televisiu, el postpartit. TV3, amb Bernat Soler al capdavant, va oferir l’espai esportiu “Hat Trick” i amb encert,ja que lel programa va assolir un 8,9% de quota de pantalla i 235.000 espectadors. Hem de tenir en compte que l’audiència que havia estat fidel a TV3 volia saber quin havia estat el desenllaç del partit.
Gràcies a aquests bons resultats, i al d’altres franges, com és la de “Els matins”, 14,3% de share i 95.000 espectadors, TV3 va ser líder del dia:

AUDIÈNCIES 30 DE GENER:

 • TV3: 13,8%
 • Antena 3: 10,6%
 • Telecinco: 9,8%
 • La 1: 5,7%
 • La Sexta: 5,5%
 • 8TV: 4,2%
 • Cuatro: 3,8%
 • FDF: 3,7%
 • Divinity: 2,8%
 • Neox: 2,4%

AUDIÈNCIES PROVISIONALS GENER:

Amb només un dia per acabar el mes, TV3 lidera amb comoditat, seguida per Antena3. Telecinco se situa 3a i La1 a molta distància de la cadena de Mediaset. LaSexta guanya el seu duel particular amb Cuatro i 8TV tanca aquesta llista sense arribar al 3,5% de mitjana. FDF és la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 13,6%
 • Antena3: 11,8%
 • Telecinco: 10,3%
 • La1: 7,6%
 • LaSexta: 5,4%
 • Cuatro: 5,2%
 • 8TV: 3,4%
 • FDF: 2,8%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: