Veterinaris + Polònia = TV3 líder del prime time

Polònia es va convertir amb el programa més vist del dia. La sàtira política segueix en plena forma.

Polònia es va convertir amb el programa més vist del dia. La sàtira política segueix en plena forma.

Els dilluns i els dijous són els dies de la setmana que TV3 lidera amb més comoditat. A l’inici de setmana, la pública catalana programa, a la franja de l’acces prime time, el Crackòvia i després, Polseres Vermelles. D’aquesta manera manté un lideratge d’audiència que comença al TN vespre. Els dijous, “la nostra” repeteix la mateixa fòrmula però amb diferents protagonistes: Veterinaris i Polònia. Ahir, el programa satíric, produït per la productora Minoria Absoluta, va aconseguir un 21,1% de quota de pantalla i 672.000 espectadors, convertint-se en el programa més vist del dia. Abans però, TV3 ja havia consolidat l’audiència de la franja del prime time amb l’emissió d’un nou capítol de Veterinaris. El docu-reality produït per Media 3.14, també va aconseguir uns bons resultats, amb un 18,7% de share i 645.000 seguidors. El que és rellevant d’ahir és que el Polònia aconsegueix augmentar l’audiència que li deixa el prog

rama anterior, cosa que sol ser complicada, ja que a l’hora d’emissió del programa hi ha menys espectadors potencials.

Les altres opcions de la nit van estar força repartides. Antena3 va oferir un nou capítol de la sèrie El Barco amb un èxit relatiu: 360.000 seguidors i un 14% de quota mitjana. La pel·lícula El Plan B a Cuatro també va destacar, amb un 13,6% de share i 344.000 espectadors. La sèrie de La1, Cuéntame cómo pasó  i el partit de la Copa del Rei entre l’Atlètic de Madrid i el Sevilla van tancar les programes més vistos, però lluny dels programes líders.

Per altra banda, també hem de destacar la bona dada de El Intermedio. L’espai de La Sexta presentat per El Gran Wyoming va assolir un 12,8% de quota mitjana i 435.000 espectadors. El veterà programa va comptar amb la visita de Jordi Èvole, qui va presentar la nova temporada de Salvados. L’espai produït per El Terrat torna aquest diumenge.

Igualment, hem de remarcar el bon paper de la sèrie La Riera a les tardes de TV3. Ahir no en fa ser una excepció i va aconseguir situar-se dins dels 10 programes més vistos del dia a Catalunya, amb un 25,7% de quota mitjana i 472.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 31 DE GENER:

TV3 va liderar el dia amb comoditat. “La nostra” va superar a Antena3 amb més de 4 punts de diferència. Telecinco se situa en tercer lloc. La1, aconsegueix superar el 7%. La Sexta a una dècima de la pública estatal. Des de la seva fusió amb el grup Antena3, la cadena de color verd ha augmentat considerablement la seva audiència mitjana. Precisament, Cuatro perd la seva batalla amb la segona cadena del grup Planeta. 8TV va superar ahir la seva audiència mitjana habitual. FDF la cadena temàtica més vista a Catalunya.

  • TV3: 15,3%
  • Antena 3: 11,2%
  • Telecinco: 9,7%
  • La 1: 7,3%
  • La Sexta: 7,2%
  • Cuatro: 6,4%
  • 8TV: 4,0%
  • FDF: 3,1%
  • Neox: 2,7%
  • La 2: 2,0%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: