Ana Rosa Quintana guanya a “Els Matins” per 1a vegada a Catalunya

El Programa de AR va liderar la franja matinal a Catalunya

El Programa de AR va liderar la franja matinal a Catalunya

Ahir es va produir un fet insòlit a nivell televisiu: “El programa de AR” va ser el programa matinal més seguit a Catalunya per davant de “Els Matins”. El magazine liderat per Ana Rosa Quintana va aconseguir ahir un 13,5% de quota de pantalla per davant del 13,1% de “Els Matins”. A nivell d’espectadors però, el programa de TV3 va acumular-ne més gràcies a la seva extensa durada: 69.000 i 85.000 respectivament. Hem de tenir en compte però, que el matinal de la pública catalana dura ben bé una hora i mitja més que l’espai de Telecinco. Per tant, mentre els dos programesvan coincidir, Ana Rosa Quintana va ser qui va liderar la franja televisiva a casa nostra. Pel darrere d’aquests dos programes, es va situar l‘Espejo Público de Susana Griso; 10,6% i 54.000 espectadors de mitjana.

 

 

 

 

Etiquetat , , ,

One thought on “Ana Rosa Quintana guanya a “Els Matins” per 1a vegada a Catalunya

  1. […] un 13,5% de quota de pantalla, mentre que Els matins es va quedar amb un 13,1%. Segons el digital Quina Tele, és la primera vegada que l’espai d’Ana Rosa Quintana supera el magazín de TV3 mentre ambdós […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: