“Zona Zàping” i “Hermano Mayor”, dominen el prime time de divendres

Hermano Mayor va aconseguir ahir una molt bona dada d'audiència

Hermano Mayor va aconseguir ahir una molt bona dada d’audiència

La franja del prime time de divendres acostuma a estar força repartida. I ahir no va ser una excepció. TV3 va liderar la primera part de la franja amb el programa Zona Zàping, amb 444.000 espectadors i una quota mitjana del 14,7%. A poca distància es va situar el coach Pedro García Aguado, amb el seu espai Hermano Mayor. El programa produït per la productora Plural Entertainment va aconseguir un dels seus millors resultats a Catalunya amb un 12,9% de share i 383.000 seguidors. Sembla doncs, que el retorn del programa a Cuatro després del seu pas per La Sexta li ha anat bé. A la segona part de la franja, l’espai més vist va ser la pel·lícula que va oferir TV3, “Al límit”, protagonitzada per Mel Gibson i que va assolir un 17,6% de quota de pantalla i 469.000 espectadors de mitjana. Finalment, i com acostuma a passar, Sálvame Deluxe va liderar el late night fins a la matinada.

AUDIÈNCIES 1 DE FEBRER:

TV3 va liderar amb comoditat ahir, a més de 4 punts de distància amb Telecinco. La cadena de Mediaset va guanyar la segona posició del dia a Antena3. Gràcies a la bona dada d, Cuatro va guanyar  a La1. La cadena pública continua amb la seva lenta caiguda. Finalment, 8TV va aconseguir un resultat discret. FDF la temàtica més vista a casa nostra.

  • TV3: 15,6%
  • Telecinco: 11,3%
  • Antena 3: 9,8%
  • Cuatro: 6,7%
  • La 1: 6,3%
  • La Sexta: 5,5%
  • 8TV: 3,8%
  • FDF: 2,6%
  • Neox: 2,5%
  • La 2: 2,0%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: