Antena3 és la cadena més vista de dissabte

La pel·lícula protagonitzada per Nicolas Cage va ser l'espai més vist de dissabte a casa nostra.

La pel·lícula protagonitzada per Nicolas Cage va ser l’espai més vist de dissabte a casa nostra.

Acostuma a ser habitual que Antena3 sigui la cadena més vista els dissabtes a casa nostra. Aquest cap de setmana, la cadena de Planeta va liderar amb contundència per davant de Telecinco i TV3. El prime time doncs, va ser propietat d’Antena3 gràcies a la programació, dins de l’espai “El Peliculón”, de la pel·lícula “El aprendiz de brujo”. El film, protagonitzat per Nicolas Cage va assolir un 16% de share i 435.000 espectadors de mitjana. La segona opció més vista de la nit va ser “El Gran Debate” de Telecinco. El programa informatiu presentat per Jordi Gonzàlez és un habitual del rànquing d’aquell dia i aquest cap de setmana va aconseguir un 14,3% de quota de pantalla i 294.000 seguidors. Per darrere va quedar TV3 amb “La Partida de TV3”. El concurs familiar no aconsegueix tenir un gran seguiment i només es va quedar amb un 9,2% i 252.000 espectadors durant la primera part del prime time. Queda clar doncs, que la pública catalana no aconsegueix fer front a les cadenes estatals els dissabtes. Finalment, La1 tampoc gaudeix del favor de l’audiència. Des de l’arribada del Partit Popular a la televisió pública, la cadena ha tingut una progressiva abaixada d’audiència i ja no és referència informativa. Un exemple: “Informe Semanal” només va poder assolir un 6% de share i 169.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 2 DE FEBRER:

Com hem dit, Antena3 va liderar dissabte amb comoditat a més de 3 punts de diferència de TV3. La pública catalana es va veure amenaçada per Telecinco. La1 no aconsegueix competir amb les cadenes capdavanteres. Cuatro guanya el seu duel particular amb LaSexta. FDF la temàtica més vista el dissabte.

  • Antena3: 13%.
  • TV3: 9,9%
  • Telecinco: 9,3%
  • La1: 7,3%
  • Cuatro: 5,9%
  • LaSexta: 4,7%
  • FDF: 3,1%
  • La2: 2,5%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: