Històrica dada de “Salvados” a Catalunya

Jordi Èvole va tornar ahir al capdavant de "Salvados" amb èxit.

Jordi Èvole va tornar ahir al capdavant de “Salvados” amb èxit.

El retorn de Jordi Èvole amb el seu “Salvados” a La Sexta no podia ser més triomfant: 20,7% de quota de pantalla i 749.000 espectadors de mitjana, dada del tot històrica per la cadena del grup Planeta a casa nostra. També hem de destacar el domini del programa produït per “El Terrat” a nivell estatal, on també va aconseguir ser, amb diferència, l’espai més destacat de la nit: 19,8% de share i més de 4.300.000 d’espectadors. Sense cap mena de dubte, podem dir que “Salvados” és tot un fenomen televisiu que, gràcies al context social i polític en què vivim, té una llarga vida dins de la graella televisiva.

En segon lloc es va situar la gala de d’entrega dels Premis Gaudí, presentada enguany per Andreu Buenafuente. L’espai va assolir un 17,4% de share i 506.000 espectadors de mitjana. Fa just un any, l’acte només va fregar el 10% de quota de pantalla i va acumular 237.000 espectadors, motiu que ens porta a valorar l’èxit d’ahir. També hem de comentar, que dóna la casualitat que la gala va estar produïda també per “El Terrat”, productora que ahir va comptar doncs, amb els dos espais més vistos del prime time a Catalunya.

Per darrere van quedar les altres cadenes principals. La1, amb la pel·lícula “Duplicity” va aconseguir el tercer lloc amb un 12,6% i 392.000 espectadors. Bona dada doncs, per la pública estatal, però a molta distància de les cadenes capdavanteres. Per altra banda, el retorn del talent show, “Tú sí que vales” a Telecinco va ser rebut amb fredor, ja que l’espai només va assolir un 10,9% i 270.000 seguidors. Finalment, la pel·lícula d’Antena3, “El diablo se viste de Prada”, va aconseguir un 9,3% de quota de pantalla i 288.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 3 DE FEBRER:

TV3 va ser la cadena més vista ahir. Antena3 es va situar a més de 3 punts de distància. Sorprenentment, La1 va aconseguir guanyar a Telecinco. LaSexta, per la seva banda, es va quedar molt aprop de la cadena de Mediaset. Cuatro perd el particular duel amb la cadena de Planeta. FDF continua com la temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 13,7%
 • Antena 3: 10,1%
 • La 1: 9%
 • Telecinco: 7,5%
 • La Sexta: 7,1%
 • Cuatro: 5,8%
 • FDF: 2,9%
 • Clan: 2,5%
 • 8TV: 1,9%
 • Divinity: 1,8%

GLOBAL FEBRER:

TV3 continua líder a casa nostra. Antena3 també segueix a la segona posició i es distancia de Telecinco. La1 no arriba al 8% i es veu amenaçada per Cuatro, cadena que guanya a LaSexta. FDF és la cadena temàtica més vista a Catalunya. Molt mal resultat de 8TV que es veu superada precisament, per la cadena del grup Mediaset.

 • TV3: 13%
 • Antena3: 11%
 • Telecinco: 9,3%
 • La1: 7,6%
 • Cuatro: 6,1%
 • LaSexta: 5,9%
 • FDF: 2,9%
 • 8TV: 2,5%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: