Buenafuente negocia el seu retorn a la tv

Andreu Buenafuente negocia amb diferents cadenes el seu retorn a la TV

Andreu Buenafuente negocia amb diferents cadenes el seu retorn a la TV

Andreu Buenafuente i la productora “El Terrat” estan negociant amb diferents cadenes el retorn del còmic reusenc a la televisió. Ahir vam donar a conèixer una informació del passat 26 de desembre on explicàvem que Buenafuente tornaria a TV3. Tot i que l’acord entre les dues parts (TV3 i la productora del showman), semblava quasi tancat, discrepàncies econòmiques d’última hora han trastocat les negociacions. Igualment, hem d’informar que les parts implicades no han trencat les converses però, actualment, sembla difícil que el binomi Buenafuente-TV3 sigui proper. El projecte, que s’estava estudiant fins ara, era un format late night però integrat dins de la franja del prime time i amb una periodicitat setmanal.

Tot i aquest entrebanc, “El Terrat” ha obert noves vies de negociació amb altres cadenes, com és el cas de Cuatro. Actualment, el que sembla més factible, és que el retorn de Buenafuente sigui a Cuatro amb un format a les tardes de la cadena de Mediaset. Poc se sap d’aquestes converses, però tot apunta que serà un programa amb poc pressupost, de periodicitat diària i que pugui competir amb l’espai que estrenarà La Sexta d’aquí poc amb Florentino Fernández i Anna Simón al capdavant. Veurem com evoluciona tot plegat.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: