Els “Polseres Vermelles” segueixen ben amunt

Polseres Vermelles, un èxit de TV3 sense precedents

Polseres Vermelles, un èxit de TV3 sense precedents

779.000 espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 24,4%. Aquesta és la dada que va aconseguir la sèrie “Polseres Vermelles” ahir a TV3, tot i la preestrena del capítol a la web de la televisió pública unes hores abans. La ficció ideada per Albert Espinosa va ser, amb diferència, el programa més vist del dia a casa nostra. El resultat d’ahir només s’ha vist superat pel capítol que va obrir la segona temporada, episodi que va reunir 824.000 espectadors. La sèrie de TV3 és, sense cap mena de dubte, un autèntic fenomen televisiu. El fenomen “Polseres Vermelles“.

Abans però, el “Crackòvia” ja havia deixat el llistó ben alt, ja que el programa produït per Minoria Absoluta, va aconseguir ahir una molt bona dada: 21,9% de quota de pantalla i 757.000 espectadors. Res d’anecdòtic, ja que el veterà programa de sàtira esportiva no nota el pas del temps i és un dels espais més en forma de TV3.

Les altres opcions de la nit van ser el talent  show amb famosos “Tu cara me suena”. El programa presentat per Manel Fuentes va assolir ahir una excel·lent dada a casa nostra amb 560.000 espectadors i un 25,5% de share. Aquest resultat l’hem d’explicar tenint en compte que l’espai té una durada més extensa i s’endinsa a la franja del late night. Per tant, tindrà menys espectadors potencials. Per darrere van quedar la sèrie “Gran Reserva”, de La1, amb un 8,7% de quota mitjana i 268.000 seguidors, i l’especial de “La que se avecina”, amb 252.000telespectadors i un 7,5% de share.

AUDIÈNCIES 4 DE FEBRER:

TV3 va assolir ahir una quota mitjana esfereïdora d’un 18%. Monopoli absolut de la pública catalana que se situa 4 punts per sobre d’Antena3, la segona opció a casa nostra. La cadena de Planeta li guanya la partida a Telecinco amb solvència. La1 és la quarta opció del dia seguida de LaSexta a menys d’un punt. Cuatro perd el seu duel particular amb la segona cadena de Planeta. Per la seva banda, 8TV no aconsegueix arribar al 4% d’audiència. FDF és la temàtica més vista del dia.

  • TV3: 18%
  • Antena 3: 14,1%
  • Telecinco: 10,3%
  • La 1: 7,1%
  • La Sexta: 6,6%
  • Cuatro: 5%
  • 8TV: 3,7%
  • FDF: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: