Telecinco s’emporta el prime time

El programa de Jorge Javier Vázquez va ser l'opció més vista del nit

El programa de Jorge Javier Vázquez va ser l’opció més vista del nit

Telecinco va ser la cadena més vista ahir a la franja del prime time gràcies al programa de testimonis “Hay una cosa que te quiero decir”. L’espai, produït per la productora MagnoliaTV va assolir la major quota de pantalla durant les 4 hores que va durar: 15% i 261.000 espectadors de mitjana. A més, el programa, presentat per Jorge Javier Vázquez, va liderar també la franja del late night, més enllà de les 12 de la nit.

Per la seva banda, TV3 va ser la segona opció de la nit amb la TV movie “Volare”, espai que va aconseguir un 12,1% i 388.000 espectadors. Aquesta dada l’hem d’explicar tenint en compte que el film es va programar tot just després del “TN vespre”, fet que implica que en aquell moment hi ha més espectadors potencials que a les 12 de la nit. Tot i que la pel·lícula, dirigida per Joaquim Oristrell, té més espectadors, l’espai de Telecinco té una quota mitjana més alta a causa de la seva durada més extensa.

Per darrere d’aquestes opcions, també va destacar “El Intermedio” a la franja de l’acces prime time, abans de les 10 de la nit. El programa de “El Gran Wyoming” va aconseguir una molt bona dada a casa nostra amb un 11,5% de share i 374.000 espectadors. L’espai de La Sexta segueix en molt bona forma. Finalment, Antena3 va assolir un 9,4% i 259.000 espectadors amb la sèrie “Gran Hotel”.

"8 al dia" va aconseguir ahir un 7% de share i 184.000 espectadors.

“8 al dia” va aconseguir ahir un 7% de share i 184.000 espectadors.

8TV PER SOBRE DE LA SEVA MITJANA HABITUAL:

La cadena del Grup Godó va aconseguir ahir uns bons resultats amb elsseus programes capdavanters. Per una banda, l’“Arucitys” va aconseguir un 5,5% de quota de pantalla i 106.000 seguidors. Per l’altra, el programa de Josep Cuní, “8 al dia”, va assolir un 7% de share i 184.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 5 DE FEBRER:

TV3 va dominar ahir amb mà de ferro a més de 3 punts de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset aconsegueix la segona posició per davant d’Antena3. Dada històrica ahir: LaSexta aconsegueix superar a La1, que ahir va assolir una de les pitjors dades de la seva història. Cuatro s’acosta, precisament, a la pública estatal. Bona dada de 8TV per sobre de la seva mitjana habitual. Divinity la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 15,4%
 • Telecinco: 12,2%
 • Antena3: 9,6%
 • LaSexta: 7%
 • La1: 5,5%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 4,2%
 • Divinity: 3,2%

AUDIÈNCIES ACUMULADES FEBRER:

 • TV3: 14,5%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10%
 • La1: 7,1%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,1%
 • FDF: 2,8%
 • Divinity: 2,2%
 • Neox: 2%

 

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: