L’ “APM?” lidera el prime time a Catalunya

L'"APM?" segueix en bona forma i va apujar l'audiència que li havia deixat "Lletra petita", la nova estrena de TV3

L'”APM?” segueix en bona forma i va apujar l’audiència que li havia deixat “Lletra petita”, la nova estrena de TV3

Tot i la seva veterania, l’“APM?” no mostra signes de debilitat i segueix en bona forma. Ahir, el programa de zàping, va liderar bona part del prime time i va assolir una de les seves millors dades de la temporada: 18,7% de quota de pantalla i 654.000 espectadors de mitjana. Bon resultat que demostra que aquest espai és un dels capdavanters de TV3. Abans però, la pública catalana va estrenar un nou programa sobre consum: “Lletra Petita”, presentat per la periodista Lídia Heredia. Tot i liderar part de la seva franja, aquest nou espai va obtenir un 14,5% i 450.000 espectadors de mitjana. Hem de tenir en compte que aquesta estrena venia d’un 21,7% de share i 694.000 espectadors del “TN vespre”. Veurem com evoluciona a les posteriors edicions.

En segon lloc va destacar la pel·lícula “Nacer para morir”, a La Sexta, espai que va aconseguir un 9,8% de quota de pantalla i 265.000 espectadors. També a la cadena de Planeta hem de comentar el bon resultat de “El Gran Wyoming” i el seu “El Intermedio”. El programa produït per Globomedia va comptar amb 320.000 seguidors i un 9,2% de share. Les sèries “Fenómenos” a Antena3 i “Familia” a Telecinco, van tancar el rànquing a casa nostra amb unes quotes del 7,4% i 6,1% respectivament.

També hem de comentar el bon resultat que va obtenir Cuatro amb la programació del partit amistós de futbol entre les seleccions d’Espanya i d’Uruguay ahir a la tarda. L’espai va aconseguir un 19,6% i va assolir 468.000 espectadors. Tot plegat va fer que la cadena propietat de Mediaset, aconseguís superar a La1 en el rànquing d’audiència d’ahir.

AUDIÈNCIES 6 DE GENER:

TV3 va liderar amb mà de ferro ahir a quasi 6 punts d’avantatge d’Antena3. La cadena del grup Planeta li guanya, un dia més, la partida a Telecinco. Per la seva banda, La Sexta aconsegueix superar a Cuatro i a La1. La televisió pública estatal segueix en caiguda lliure. 8TV va obtenir un resultat discret i es veu amenaçada per FDF, la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 15,7%
 • Antena 3: 9,8%
 • Telecinco: 9,7%
 • La Sexta: 6,7%
 • Cuatro: 6,5%
 • La 1: 6,5%
 • 8TV: 3,7%
 • FDF: 3,3%
 • Neox: 2,7%
 • Divinity: 2,7%

AUDIÈNCIES GLOBALS FEBRER:

“La nostra” lidera amb comoditat aquest inici de Febrer. Antena3 la segueix a més de 3 punts de distància. Telecinco perd la seva particular batalla amb la cadena del grup Planeta. La1 veu pel retrovisor a LaSexta. Cuatro no pot amb la cadena de color verd i 8TV aconsegueix uns resultats molt discrets.

 • TV3: 14,7%
 • Antena3: 11,1%
 • Telecinco: 10%
 • La1: 7%
 • LaSexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 3,2%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: