TV3 mostra múscul i s’imposa al prime time

Polònia va aguantar l'embranzida de les altres ofertes i va enfilar-se fins el 18,8% d'audiència.

Polònia va aguantar l’embranzida de les altres ofertes i va enfilar-se fins el 18,8% d’audiència.

Tot i la variada competència televisiva d’ahir, TV3 es va imposar amb un còmode avantatge a les altres ofertes. A més, amb rècord, ja que el capítol d’ahir de “Veterinaris” va aconseguir el seu millor registre de la temporada, assolint un 20,5% de quota de pantalla i 693.000 espectadors. Molt bona dada pel docu-reality produït per “Media 3.14” que continua liderant amb èxit la primera part del prime time a casa nostra. Amb aquestes dades, el “Polònia” d’ahir ho va tenir més fàcil del que és habitual per imposar-se als seus competidors directes. Els de “Minoria Absoluta” van aconseguir un 18,8% de share i 596.000 espectadors, que tot i que no és el seu millor registre, ens mostra que l’espai satíric de “la nostra” continua amb bona forma. Per altra banda, ahir vam poder viure una dosi de contraprogramació entre les cadenes estatals. Antena3 va amarrar per sempre “El Barco”, i Telecinco va avançar l’estrena de “La Hora de José Mota” per intentar competir amb la ficció de Globomedia. A casa nostra, qui va guanyar aquest particular duel va ser la sèrie protagonitzada per Mario Casas amb un 13,6% de quota de pantalla i 365.000 seguidors de mitjana. Per la seva banda, el còmic manxec va assolir un 11,1% i 336.000 espectadors. Veurem si en les pròximes setmanes, Mota aconsegueix els registres que havia aconseguit anteriorment a La1.

També hem de destacar la bona dada que va obtenir la segona pròrroga del partit de la Copa del Rei de bàsquet entre el Reial Madrid i el Barça a La1. Tot i que l’espai va obtenir un 13,9% de quota de pantalla i 305.000 espectadors, la segona pròrroga va enfilar-se fins els 602.000 espectadors i un 19,4% de share.

AUDIÈNCIES 7 DE FEBRER:

TV3 va liderar amb comoditat ahir, a més de 4 punts d’avantatge d’Antena3. Per la seva banda, la cadena de Planeta continua imposant-se a Telecinco. Gràcies al bon resultat del partit de bàsquet, La1 es va infilar fins a la quarta posició del dia. La Sexta guanya el seu particular duel amb Cuatro, que veu com se li acosta 8TV. La cadena del grup Godó treu un 3,5%. Neox guanya a FDF com a cadena temàtica més vista del dia.

  • TV3: 15,5%
  • Antena 3: 11,4%
  • Telecinco: 10,0%
  • La 1: 9,0%
  • La Sexta: 6,1%
  • Cuatro: 4,1%
  • 8TV: 3,5%
  • Neox: 3,1%
  • FDF: 2,9%
  • La 2: 2,3%

 

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: