Repartiment del prime time de divendres

Carlos Sobera es el presentador del nou programa d'Antena3 que intentarà competir amb "Sálvame Deluxe".

Carlos Sobera es el presentador del nou programa d’Antena3 que intentarà competir amb “Sálvame Deluxe”.

Ahir vam poder gaudir d’una batalla televisiva en tota regla. Antena3 va estrenar un nou format, presentat per l’omnipresent Carlos Sobera, per intentar competir contra “Sálvame Deluxe”. L’aposta de la cadena del grup Planeta es diu ” Increíbles, el gran desafío” i sembla que finalment, sí que podrà plantar cara al veterà programa de Telecinco. El nou espai, un talent show, es va emportar el prime time amb un 15% de quota de pantalla i 433.000 espectadors per davant dels 271.000 de “Sálvame”. Per la seva banda, TV3 va aprofitar la bona audiència del “TN vespre” per aconseguir un 20% de share i 622.000 seguidors amb el programa “Zona Zàping”.

AUDIÈNCIES 8 DE GENER:

TV3 segueix líder a molta distància d’Antena3. La cadena de Planeta li guanya la partida a Telecinco. La1 segueix en caiguda lliure i ahir quasi es veu superada per La Sexta. Cuatro veu com perd aquest duel entre les segones cadenes dels grans grups. 8TV no aconsegueix superar el 3,5% de share. Clan va ser ahir la cadena temàtica més vista a casa nostra.

  • TV3: 16,4%
  • Antena 3: 12,3%
  • Telecinco: 11,8%
  • La1: 5,8%
  • La Sexta: 5,5%
  • Cuatro: 5,0%
  • 8tv: 3,5%
  • Clan: 2,6%
  • FDF: 2,4%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: