Antena3 és la cadena més vista de dissabte

Antena3 va ser la cadena més vista de dissabte per davant de TV3 i Telecinco.

Antena3 va ser la cadena més vista de dissabte per davant de TV3 i Telecinco.

La programació d’Antena3 acostuma a funcionar els caps de setmana. Per segon dissabte consecutiu, la cadena de Planeta va ser l’opció més seguida a Catalunya. Tot i això, els programes més vistos del dia van ser les dues edicions dels “TN” de TV3; la del vespre amb un 22,3% de quota de pantalla i 561.000 espectadors i la del migdia, amb un 25,4% de share i 536.000 telespectadors. També hem de destacar la pel·lícula de la sobretaula de la cadena pública, “Dick i Jane”, film que també va aconseguir una bona dada amb un 15,7% i 348.000 seguidors. Per altra banda, el prime time va ser propietat de “El Gran Debate” de Telecinco, l’espai més vist de tota la nit, amb una mitjana de 15,2% de share i 313.000 espectadors. . Per darrere, també hi trobem la semifinal de la Copa del Rei a La1 entre el Caja Laboral i el Barça, amb un 13,7% i i 267.000 aficionats. Tot i això, la cadena més regular va ser Antena3 que, com hem dit, es va convertir en la cadena més vista a Catalunya. Seguidament, us oferim l’extracte de les audiències globals de dissabte.

AUDIÈNCIES 9 DE FEBRER:

  • Antena3: 10,7%
  • TV3: 9,7%
  • Telecinco: 9,7%
  • La1: 7,9%
  • Cuatro: 6,6%
  • LaSexta: 4,8%
  • 8TV: 2,4%
Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: