La xiulada a l’himne espanyol a la final de la Copa del Rei de Bàsquet

Ahir, al pavelló Buesa Arena de Vitoria es va xiular l’himne espanyol durant els actes previs a la final de la Copa del Rei de bàsquet que va enfrontar el Regal Barça i el València Basket. La xiulada va començar quan el Rei Joan Carles es disposava a seure’s a la llotja d’autoritats de la instal·lació. Immediatament, va començar a sonar l’himne espanyol i en aquell moment es va registrar una monumental xiulada que es va poder escoltar a través de la retransmissió televisiva. Aquesta vegada però, TVE no va manipular el so ambient de l’acte tot i que cap dels comentaristes ni el narrador del partit, Arseni Cañada, van fer cap referència al què estava passant. Malgrat això, TVE sí que va informar després, de la xiulada al seu informatiu del canal 24h, explicant, a més, que “hi havia banderes independentistes i pancartes a favor dels presos d’ETA”.

Aquesta xiulada se suma a la viscuda, fa menys d’un any, a la final de la Copa del Rei de futbol que va enfrontar el Barça amb l’Atlètic de Bilbao, tot i que aquella vegada, TVE va apujar l’himne d’Espanya per tal de que no se sentís la xiulada. El partit va aconseguir 418.000 espectadors a TV3 i 209.000 espectadors a La1 a Catalunya.

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: