“Salvados” quasi dobla l’audiència de TV3

"Salvados" s'ha convertit en l'espai més vist dels diumenges a casa nostra.

“Salvados” s’ha convertit en l’espai més vist dels diumenges a casa nostra.

Per segona setmana consecutiva, “Salvados” va liderar amb mà de ferro la nit televisiva a Catalunya. De fet, el primer capítol de l’espai presentat per Jordi Èvole quasi va doblar l’audiència de TV3.  La primera entrega de la nit, “De paciente a cliente”, va aconseguir un 20% de quota de pantalla i 680.000 espectadors, molt per davant del 10,6% de share i els 359.000 espectadors que va assolir el “30 minuts” d’ahir. Per la seva banda, la nova estrena de Cuatro “Palabra de Gitano”, va amenaçar la segona posició de la pública catalana amb un 10,1% i 345.000 espectadors. Ahir doncs, la primera part del prime time no va ser bona per TV3. Posteriorment, a la segona part de la franja, l’audiència televisiva es va repartir i el segon capítol d’Èvole va abaixar fins els 455.000 espectadors i el 14,3% de quota de pantalla, just per davant de l’estrena de la sèrie “Pan Am” a TV3, amb un 13% i 429.000 seguidors. Per darrere es va quedar Telecinco amb el seu talent showTú sí que vales”. L’espai només va aconseguir un 10,8% de share i 259.000 espectadors de mitjana i veu com no pot competir per aconseguir ser l’espai més vist de la nit. Finalment, també hem d’esmentar la final de la Copa del Rei que va oferir amb èxit TV3. El partit va ser seguit per 418.000 telespectadors i va assolir un 15,2% de quota de pantalla.

AUDIÈNCIES 10 DE FEBRER:

TV3 va recuperar el primer lloc del rànquing de cadenes més vistes a Catalunya i que havia perdut dissabte. Antena3 segueix en segona posició. La1, sorprenentment, va alçar-se amb el tercer lloc per davant de Telecinco. Cuatro va guanyar el seu particular duel amb La Sexta, que tot i l’èxit de “Salvados” es queda a 4 dècimes de la cadena del grup Mediaset. FDF és la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

  • TV3: 12,7%
  • Antena 3: 10,8%
  • La 1: 8,7%
  • Telecinco: 7,6%
  • Cuatro: 7,4%
  • La Sexta: 7%
  • FDF: 2,7%
  • La 2: 2,5%
  • Clan: 2%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: