Polseres Vermelles no pot amb “Tu cara me suena”

La cantant Roko va guanyar el talent amb famosos "Tu cara me suena".

La cantant Roko va guanyar el talent amb famosos “Tu cara me suena”.

La final del talent show amb famosos “Tu cara me suena” va arrasar ahir a Catalunya amb un 25,8% de quota de pantalla i 575.000 espectadors de mitjana durant les més de 3 hores que va durar l’espai. El programa produït per Gestmusic va aconseguir la seva millor dada a casa nostra i va ser l’opció més seguida de la nit. En segon lloc hi trobem la sèrie “Polseres Vermelles”. La ficció ideada per Albert Espinosa va assolir ahir un 18,1% de share i 613.000 espectadors, la seva pitjor dada de la temporada, molt lluny dels registres que fins ara, estava aconseguint. Veurem si la ficció torna als seus números habituals les properes setmanes. Abans però, el Crackòvia va assolir un bon resultat del 21,6% i una estratosfèrica dada de 781.000 espectadors. Per darrere d’aquestes opcions hi trobem el reality “Gran Hermano”, amb un dels seus resultats més baixos de la història a Catalunya amb un 14,9% de quota de pantalla i 343.000 seguidors. El veterà programa presentat per Mercedes Milà no va poder competir contra l’espai d’Antena3, tot i que hem de veure quins resultats aconseguirà el reality sense la forta competència d’Antena3 a partir d’ara.

8TV PER DAMUNT DE LA SEVA MITJANA HABITUAL:

La cadena del Grup Godó va assolir ahir una dada per sobre de la mitjana habitual, gràcies a les bones dades que van fer els seus dos programes capdavanters. “Arucitys” va aconseguir un 6,1% de share i 131.000 espectadors, i “8 al dia” de Josep Cuní, un 6,3% i 188.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 11 DE FEBRER:

TV3 va liderar amb contundència a quasi 4 punts d’avantatge d’Antena3. La cadena del grup Planeta se situa 2 punts per sobre de Telecinco. La Sexta torna a guanyar a La1 a casa nostra. Cuatro perd el seu duel particular La Sexta i es veu amenaçada per 8TV. FDF va ser ahir la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 17%
 • Antena3: 13,5%
 • Telecinco: 11,5%
 • LaSexta: 5,9%
 • La1: 5,7%
 • Cuatro: 4,2%
 • 8TV: 4,1%
 • FDF: 2,8%
 • La2: 2,2%

AUDIÈNCIES PROVISIONALS FEBRER:

TV3 és la cadena més vista de febrer a més de 3 punts de distància d’Antena3. Telecino no pot amb la cadena de Planeta. La1 per davant de LaSexta. Cuatro a poca distància de la cadena de color vers. 8TV amb un registre discret. FDF continua sent la cadena temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 14,5%
 • Antena3: 11,4%
 • Telecinco: 10%
 • La1: 7,2%
 • LaSexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,1%
 • FDF: 2,8%
 • Divinity: 2,1%
 • Neox: 2,1%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: