Els testimonis de Telecinco lideren el prime time

El programa de Telecinco va comptar ahir amb la presència de la cantant Sabrina.

El programa de Telecinco va comptar ahir amb la presència de la cantant Sabrina.

Per segona setmana consecutiva, el programa de testimonis “Hay una cosa que te quiero decir” va ser l’opció més vista de la nit a Catalunya. L’espai, presentat per Jorge Javier Vázquez va assolir un 13,3% de quota de pantalla i 261.000 espectadors de mitjana durant les més de 3 hores que va durar. El talk show de la productora MagnoliaTV sembla doncs, que s’estableix com l’opció més vista dels dimarts al vespre. Per darrere trobem un repartiment poc habitual, com a conseqüència del retorn televisiu de la Champions. Ahir, TV3 va oferir el partit València-PSG amb un èxit moderat, ja que l’espai només va poder aconseguir un 11,9% de share i 377.000 espectadors de mitjana, fet que va provocar que TV3 no destaqués a les franges de l’acces prime time ni a la del prime time. Igualment, hem de remarcar el bon paper que està tenint aquesta temporada “El Intermedio”. El programa presentat per “El Gran Wyoming” va aconseguir ahir un excel·lent 11,1% de quota de pantalla i 367.000 espectadors, a molt poca distància del partit de futbol.

Pel altra banda, també hem de remarcar la dada que va assolir ahir “8 al dia”, el programa presentat per Josep Cuní. L’espai informatiu, tot i no liderar la seva franja, va aconseguir estar per sobre de la mitjana de la cadena privada amb un 6,5% de share i 176.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 12 DE FEBRER:

TV3 va liderar a més d’un punt de diferència amb Telecinco. La cadena de Mediaset va ser ahir la segona opció del dia a Catalunya. Antena3 es va quedar amb la tercera posició. LaSexta torna a guanyar a Laq i ahir quasi li treu 3 punts d’avantatge, La pública no aconsegueix bons resultats a casa nostra. Cuatro perd el seu duel particular amb la cadena del grup Planeta. 8TV a molta distància de les principals cadenes i es veu amençada per Divinity, ahir la cadena temàtica més vista.

 • TV3: 12,7%
 • Telecinco: 11,5%
 • Antena3: 10,7%
 • LaSexta: 8%
 • La1: 5,7%
 • Cuatro: 5,5%
 • 8TV: 3,8%
 • Divinity: 3,5%
 • FDF: 2,4%

GLOBAL FEBRER:

Tv3 aconsegueix ser líder a casa nostra amb 3 punts d’avantatge amb Antena3. Telecinco la tercera opció a casa nostra. La1, globalment, guanya a LaSexta. la cadena de Planeta s’imposa a Cuatro. 8TV a molta distància. FDF continua sent la cadena temàtica més vista de febrer.

 • TV3: 14,3%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,1%
 • La1: 7,1%
 • LaSexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,2%
 • FDF: 2,8%
 • Divinity: 2,2%
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: