TV3 s’imposa al prime time

L'"APM?" segueix en bona forma i ahir va liderar la seva franja.

L'”APM?” segueix en bona forma i ahir va liderar la seva franja.

L’APM? és un cas d’estudi. Com cada dimecres, el veterà programa de zàpping de TV3 aconsegueix molt bons resultats tot i la forta competència que té. Ahir no va ser una excepció, i l’APM? va liderar amb comoditat la prima part de la franja del prime time amb un 16,8% de quota de pantalla i 566.000 espectadors. Tot seguit, l’espai de consum presentat per Lídia Heredia també va seguir amb un share similar, 16,2%, malgrat que amb menys espectadors, 501.000, per la seva ubicació a la segona part del prime time. És a dir, TV3 va liderar quasi la totalitat de la franja del vespre, fins a les 23:30h. Tot seguit, l’espai més vist va ser “Gran Hermano”. El reality va liderar fins ben entrada la franja del late night.

Abans però, per darrere de TV3 no hi va haver cap programa que destaqués per damunt dels altres. Per una banda, “El Hormiguero” va aconseguir un 10,8% de share i 359.000 espectadors per davant del seu competidor “El Intermedio”, que ahir només va poder assolir ahir un 7,7% de quota i 252.000 seguidors. Per l’altra banda, l’estrena de la segona temporada de la sèrie “Luna. El Misterio de Calenda” es va quedar amb un discret 9,1% de share i 227.000 espectadors. Finalment, el cinema programat per Cuatro i LaSexta no va arribar al 7% de share.

8TV AMB RESULTATS DISCRETS:

Tot i la bona acollida dels seus dos principals programes, 8TV no acaba d’aconseguir uns resultats òptims. “Arucitys” va assolir ahir un 5,7% de quota de pantalla i 113.000 espectadors. “8 al dia”, de Josep Cuní, es va quedar amb un 6,4% i 164.000 seguidors. La mitjana de 8TV va ser ahir d’un 3,8%

AUDIÈNCIES 13 DE FEBRER:

TV3 va liderar amb comoditat ahir amb quasi 4 punts d’avantatge amb Telecinco. La cadena de Mediaset va guanyar la segona posició a Antena3. Per darrere, a molta distància, trobem a La1, que ahir es va imposar a LaSexta i Cuatro. 8TV a molta distància de les principals opcions.

 • TV3: 15,7%
 • Telecinco: 11,9%
 • Antena3: 10,9%
 • La1: 6,1%
 • LaSexta: 5,5%
 • Cuatro: 4,6%
 • 8TV: 3,8%
 • FDF: 2,9%
 • Divinity: 2,6%
 • Neox: 2,6%

GLOBAL FEBRER:

 • TV3: 14,4%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,3%
 • La1: 7%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,2%
 • FDF: 2,8%
 • Divinity: 2,3%
 • Neox: 2,1%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: