Veterinaris i Polònia, un binomi d’èxit a TV3

El particular Benet XVI de Polònia va aparèixer amb èxit al Polònia d'ahir.

El particular Benet XVI de Polònia va aparèixer amb èxit al programa d’ahir.

Els dijous són territori inexpugnable de TV3. Ahir no va ser una excepció. Per una banda, Veterinaris va convertir-se en el programa més vist del dia a Catalunya amb un excel·lent 18,8% de quota de pantalla i 627.000 espectadors de mitjana. El docu-reality produït per Media 3.14 va ser doncs, líder de la primera part de la franja del prime time i va assolir un dels seus millors resultats de la temporada. Tot plegat ens fa pensar que Veterinaris tindrà encara una llarga vida televisiva. Per altra banda, el Polònia va liderar també la segona part del prime time. La sàtira política produïda per Minoria Absoluta va aconseguir un 18,5% de share i 613.000 seguidors, convertint TV3 en líder del vespre a casa nostra. Per darrere van quedar les altres opcions de la nit. El Barco, la ficció produïda per Globomedia, va aconseguir un bon resultat però no es va poder apropar a la pública catalana. La sèrie protagonitzada per Mario Casas va assolir un 14,9% de quota de pantalla i 375.000 espectadors. Malgrat aquesta dada, El Barco va liderar fins a la franja del late night, tot just després del Polònia. El que també hem de destacar és el fracàs de José Mota a Catalunya. L’humor del còmic manxec no acaba de quallar a casa nostra i ahir es va quedar amb un discret 8,2% de share i 251.000 espectadors de mitjana. És obvi doncs, que a Catalunya preferim l’humor del Polònia.

AUDIÈNCIES 14 DE FEBRER

TV3 va liderar amb comoditat ahir a més de 3 punts d’avantatge amb Antena3. La cadena del grup Planeta guanya la segona posició del dia a Telecinco. Per la seva banda, La1 retalla distància amb la cadena de Mediaset. LaSexta no va poder competir ahir amb la cadena pública estatal. Cuatro perd el seu particular duel amb la segona cadena de Planeta. 8TV aconsegueix una dada per sobre de la seva mitjana habitual. FDF empata amb Neox i lideren l’opció de les temàtiques.

  • TV3: 14,7%
  • Antena 3: 11,1%
  • Telecinco: 9,2%
  • La 1: 7,8%
  • La Sexta: 5,5%
  • Cuatro: 4,7%
  • 8TV: 4,0%
  • FDF: 2,7%
  • Neox: 2,7%
  • La 2: 2,6%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: