L’error dels Premis Goya

Durant la gala dels Premis Goya d’ahir vam poder viure un dels moments més confusos de la història d’aquests premis. Els actors Adriana Ugarte i Carlos Santos van anunciar erròniament el guanyador del Goya a la millor cançó original. En un primer moment, Ugarte va proclamar el premi per a “Línies paral·leles”, de la pel·lícula catalana “Els nenes salvatges” però, quan els afortunats ja baixaven per les escales, Santos va informar que hi havia un error ja que tenien dos sobres. Davant de la confusió de l’auditori i amb una disculpa, els actors van tornar a anunciar la cançó guanyadora, aquest cop, “No te puedo encontrar”, de la també catalana, “Blancaneus”. A hores d’ara, ningú de l’Acadèmia ha explicat l’orígen d’aquest error i per què els dos actors encarregats de donar el premi disposaven de dos sobres. Aquest fet va ser motiu de molts comentaris a les xarxes socials, sobretot buscant certs paral·lelismes entre la confusió dels sobres i la corrupció política. La gala va aconseguir a Catalunya una quota de pantalla del 17,5% i 465.000 espectadors.

Etiquetat ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: