“Salvados” segueix en bona forma

"Salvados" s'ha convertit en el líder absolut de les nits de diumenge.

“Salvados” s’ha convertit en el líder absolut de les nits de diumenge.

“Salvados” s’ha convertit en el programa de referència dels diumenges. El programa de La Sexta va ser l’espai més vist del prime time a casa nostra i va assolir una quota de pantalla del 17,8% i 660.000 espectadors de mitjana. Molt bona dada del programa produït per “El Terrat” que es va convertir en el segon espai més vist del dia a Catalunya per darrere del “TN Vespre”. La segona opció de la primera part de la franja va ser el “30 minuts”. El veterà programa de reportatges de TV3 però, es va quedar lluny de Jordi Èvole i els seus, aconseguint un 14,1% de share i 486.000 seguidors. A molt poca distància de la pública catalana es va quedar la pel·lícula “La Jungla 4.0”, protagonitzada per Bruce Willis, amb només 1.000 espectadors menys. El film d’acció va liderar l’inici de la segona part del prime time amb una quota de 16,3% i 485.000 seguidors. Però la primera posició li va durar ben poc a l’espai d’Antena3, ja que l’última part de la franja la va dominar la cerimònia dels Goya a La1. La gala del cinema espanyol va aconseguir una mitjana de 465.000 espectadors i un 17,5% de quota de pantalla, i va liderar la programació televisiva fins més enllà de la franja del late night. Tot i això, a Catalunya va aconseguir una mitjana lleugerament inferior a la que va assolir fa poc la cerimònia dels Premis Gaudí.

Tot plegat va provocar que TV3 es convertís en la tercera cadena més vista del dia a casa nostra, superada per Antena3 i La1. Tot seguit, us oferim l’extracte de les audiències globals d’ahir.

AUDIÈNCIES GLOBALS 17 DE FEBRER:

 • Antena 3: 13,7%
 • La 1: 11,1%
 • TV3: 10,1%
 • Cuatro: 7,9%
 • Telecinco: 6,6%
 • La Sexta: 6,0%
 • FDF: 3,8%
 • La Sexta 3: 2,3%
 • Nitro: 2,3%
 • Divinity: 1,9%

AUDIÈNCIES GLOBALS FEBRER:

Malgrat la dada d’ahir, TV3 continua liderant el mes de febrer amb claredat. La pública catalana se situa a més de 2 punts d’Antena3. la cadena del grup Planeta supera a Telecinco. La1 continua en terra de ningú tot i que es distancia de LaSexta. Per la seva banda, la cadena de color verd guanya el seu duel particular amb Cuatro. 8TV a molta distància de les principals propostes. FDF és, de moment, la cadena temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 13,9%
 • Antena3: 11,5%
 • Telecinco: 10%
 • La1: 7,5%
 • LaSexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 3,1%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,1%
 • La2: 2%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: