Les nits dels dilluns, propietat de TV3

Crakòvia va assolir ahir un excel·lent 22,7% de quota de pantalla i 761.000 espectadors de mitjana. Els de Minoria Absoluta segueixen amb bona forma.

Crackòvia va assolir ahir un excel·lent 22,7% de quota de pantalla i 761.000 espectadors de mitjana. Els de Minoria Absoluta segueixen amb bona forma.

Com és habitual, les nits dels dilluns són propietat de TV3, gràcies al binomi de Crackòvia i la sèrie Polseres Vermelles. Ahir no va ser una excepció, i la pública catalana va liderar amb comoditat el prime time de casa nostra per davant de les ofertes estatals. L’humor de Crackòvia va aconseguir ahir una molt bona dada: un excel·lent 22,7% de quota de pantalla i 761.000 espectadors. El veterà espai satíric, produït per Minoria Absoluta, segueix doncs, amb molt bona forma. Amb aquests números, la sèrie Polseres Vermelles ho va tenir més fàcil per liderar la seva part de la franja. La ficció ideada per Albert Espinosa, va assolir un bon 22,9% de share i 733.000 espectadors, tot i l’estrena, unes hores abans, del capítol a la web de TV3

Per darrere, a molta distància van quedar les altres opcions de la nit. Gran Hermano, a Telecinco, va aconseguir un discret 13,4% de quota de pantalla i 267.000 espectadors, tot i que ahir era nit d’expulsió. Sembla que al reality no li convé l’extensa duració del programa. Ahir l’espai es va enfilar fins quasi a les dues de la matinada, fet que provoca que no tingui tants espectadors de mitjana. Per altra banda, La1 va programar la sèrie Gran Reserva amb un èxit moderat. La ficció d’intrigues vinícoles es va quedar amb un 9,2% i 280.000 espectadors. A poca distància es va quedar La Sexta amb un capítol de la sèrie El mentalista, amb un 8,6% de share i 278.000 seguidors. Mala nit per Antena3, ja que la cadena del grup Planeta va programar la pel·lícula Braveheart. El film va assolir un pobre 7,2% de quota de pantalla i 144.000 espectadors.

També hem de destacar l’estrena del programa de les sobretaules de La Sexta, Así nos va, liderat per Florentino Fernández i Anna Simon, amb un bon 6,4% de share i 142.000 espectadors. Tot i això, l’espai de la cadena de Planeta es queda lluny dels registres de TV3 i La Riera.

8TV AMB RESULTATS PER DAMUNT DE LA MITJANA DE LA CADENA:

Els dos programes capdavanters de 8TV van assolir ahir uns registres per damunt de la mitjana de la cadena. Per una banda, Aruscitys va aconseguir un 5,1% de share i 113.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, 8 al dia, liderat per Josep Cuní, va registrar un 6% de quota i 160.000 seguidors.

AUDIÈNCIES GLOBALS 18 DE FEBRER:

TV3 va liderar amb molta comoditat a molta distància de Telecinco. La cadena de Mediaset va aconseguir ahir la segona plaça del rànquing per davant d’Antena3. Hem de destacar una altra que ja acostuma a ser habitual: La Sexta va ser la quarta cadena més vista a Catalunya per davant de La1. Cuatro a molta distància. 8TV apuja la seva mitjana fins al 3,5%. FDF va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 16%
 • Telecinco: 11,2%
 • Antena3: 10%
 • LaSexta: 7,9%
 • La1: 6,7%
 • Cuatro: 4,9%
 • 8TV: 3,5%
 • FDF: 2,9%
 • Neox: 2,4%

AUDIÈNCIES ACUMULADES FEBRER:

TV3 segueix líder a quasi 4 punts de distància d’Antena3. Telecinco és la tercera cadena més vista del mes. La1 per darrere a molta distància. La Sexta s’acosta perillosament a la pública estatal. Cuatro perd el seu duel particular amb la cadena de Planeta. 8TV a molta distància de les principals opcions. FDF és la temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 14%
 • Antena3: 11,4%
 • Telecinco: 10.1%
 • La1: 7,4%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,1%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,1%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: