Telecinco supera a TV3 com a cadena més vista del dia

El programa de Jorge Javier Vázquez vs'ha consolidat com l'opció més vista del prime time dles dimarts.

El programa de Jorge Javier Vázquez s’ha consolidat com l’opció més vista del prime time dles dimarts.

No és habitual, però ahir Telecinco es va convertir en la cadena més vista del dia a Catalunya. La cadena de Mediaset va superar a TV3 i Antena3, gràcies en part, al bon resultat que va aconseguir a la franja del prime time amb Hay una cosa que te quiero decir. El programa de testimonis s’ha consolidat a les nits de dimarts, i ahir no va ser una excepció. L’espai presentat per Jorge Javier Váquez va assolir un 16,5% de quota de pantalla i 328.000 espectadors durant les més de 3 hores que va durar. El programa de MagnoliaTV va liderar la franja del prime time però també, la del late night, ja que va acabar més enllà de les 12 de la nit. Per darrere, hi vam trobar un repartiment de la resta de l’audiència. Per una banda, la ficció Gran Hotel, d’Antena3, va assolir un bon 12,7% de quota de pantalla i 352.000 espectadors. Per altra banda, la sèrie Castle, que va programar Cuatro, també va quallar un bon paper amb un 11,4% de share i 356.000 seguidors. Bon paper també per a El Intermedio. El programa de El Gran Wyoming, va aconseguir ahir un 11,4% de quota i 382.000 espectadors, fet que va provocar que l’espai de Globomedia liderés bona part de la primera part del prime time. També hem de destacar la discreta audiència que va aconseguir el partit de Champions d’ahir, entre el Porto i el Màlaga. Curiosament, l’enfrontament va tenir més seguiment a La1, amb un 11% de share i 352.000 espectadors, que a TV3, amb un 10,1% de share i 320.000 seguidors. Sembla que si no juga el Barça o el Madrid a la Champions, el futbol no és l’opció líder de la nit.

BONS RESULTATS PER A 8TV:

La cadena del grup Godó va assolir ahir una bona dada d’audiència amb un 4,6% de mitjana en tot el dia gràcies als bons resultats dels seus dos programes capdavanters. Per una banda, l’Arucitys, amb una extensió inferior que fins ara, va assolir un 6% de quota de pantalla i 127.000 espectadors. Per l’altra, 8 al dia es va enfilar fins al 8,1% i 221.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 19 DE FEBRER:

Com hem dit, Telecinco va prendre el lideratge a TV3. Antena3 es va quedar en tercera posició. La1 torna a perdre per davant de La Sexta. Bon paper de la cadena de Planeta que supera també a Cuatro. 8TV va superar la seva mitjana del mes amb un 4,6%. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia a casa nostra.

 • Telecinco: 13%
 • TV3: 12,2%
 • Antena 3: 10,8%
 • La Sexta: 7,4%
 • La 1: 6,6%
 • Cuatro: 6,5%
 • 8TV: 4,6%
 • Neox: 2,8%
 • Divinity: 2,7%
 • FDF: 2,6%

ACUMULAT MES DE FEBRER:

Tot i el mal resultat d’ahir, TV3 continua liderant el mes de febrer per davant d’Antena3. Telecinco se situa a la tercera posició. La1 per davant de La Sexta, que guanya el seu duel particular amb Cuatro. 8TV a molta distància de les principals cadenes. FDF és la cadena més vista del mes de febrer.

 • TV3: 13,9%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,2%
 • La1: 7,3%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 3,2%
 • FDF: 2,8%
 • Divinity: 2,3%
 • Neox: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: