Partit del Barça = repartiment del prime time

Leo Messi envoltat per jugadors del Milà. El futbol va alterar l'audiència televisiva d'ahir.

Leo Messi envoltat per jugadors del Milà. El futbol va alterar l’audiència televisiva d’ahir.

El partit de Champions del Barça contra el Milà va alterar considerablement la graella televisiva, i de retruc, també les dades d’audiència de la franja del prime time. Una bona mostra d’això va ser el fet de que TV3 va decidir avançar l’inici de Lletra Petita a les 21:50. L’espai de consum, presentat per Lídia Heredia, va assolir una quota de pantalla del 14,2% i 454.000 espectadors de mitjana, fent que fos el programa més vist de la primera part del prime time. Igualment, la retransmissió del partit a Canal+ va aconseguir 310.000 espectadors i un share del 10,2%. Bons resultats per a la cadena de pagament. Per la seva banda, El Gran Wyoming i el seu Intermedio, també es van veure afectats per la dura competència futbolística. Tot i que l’espai produït per Globomedia va ser un dels programes més vistos de la franja, només va poder assolir 277.000 espectadors i un 8,8% de share.

Posteriorment, un cop acabat el partit de Champions, el repartiment de l’audiència va ser més evident. Comando Actualitad, a La1, va ser l’espai que va aconseguir més seguiment a la segona part de la franja amb 247.000 seguidors. El resum del partit a TV3 va tenir un seguiment discret (acostuma a passar quan el Barça perd), amb 220.000 espectadors. Per la seva banda, Antena3 i Telecinco van empatar amb 216.000 espectadors i un 8,9% de quota de pantalla amb Luna, el misterio de Calenda i Familia, respectivament. Finalment, el debat de GH 13, conduït per Frank Blanco, va assolir un 16,5% i 127.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 20 DE FEBRER:

TV3 va liderar ahir amb menys distància del què és habitual. Telecinco va aconseguir la segona posició del rànquing. Antena3 per darrere de la cadena de Mediaset. La1 es distancia de La Sexta. La cadena de Planeta guaya el seu duel particular amb Cuatro. Bon resultat d’ahir de 8TV que empata amb Cuatro. Divinity va ser ahir la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 13,2%
 • Telecinco: 10,9%
 • Antena 3: 9,7%
 • La 1: 7%
 • La Sexta: 5,7%
 • Cuatro: 4,2%
 • 8TV: 4,2%
 • Divinity: 2,6%
 • FDF: 2,5%
 • Neox: 2,3%

AUDIÈNCIA GLOBAL FEBRER:

TV3 continua líder a molta distància d’Antena3. Telecinco en tercera posició. La1 supera a La Sexta i aquesta a Cuatro. 8TV a molta distància.

 • TV3: 13,9%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,3%
 • La1: 7,3%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,2%
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: