Els dijous, territori inexpugnable de TV3

Vetrinaris va aconseguir ahir la seva millor dada de la temporada amb un 22% de share

Veterinaris va aconseguir ahir la seva millor dada de la temporada amb un 22% de share

Com és habitual, TV3 lidera amb contundència els vespres dels dijous. Ahir no va ser una excepció, gràcies al binomi Veterinaris i Polònia. A més, el docu-reality d’animals produït per Media 3,14 va marcar el seu propi rècord de la temporada enfilant-se fins al 22% de quota de pantalla i aconseguint més de 708.000 espectadors de mitjana. Una dada excel·lent per a la pública catalana que ha sabut omplir el buit deixat per Caçadors de Bolets a la franja del prime time. Posteriorment, el lideratge de la nostra es va mantenir a la segona part d ela franja amb el Polònia. El programa satíric de Minoria Absoluta segueix en bona forma malgrat la seva veterania i no se’n ressenteix. Una bona mostra d’això és la dada d’ahir: 21,2% de share i 658.000 espectadors. Tot i que no és el seu millor registre, l’espai de Toni Soler i companyia lidera amb contundència a Catalunya. Qui també segueix en bona forma és El Intermedio. El programa de “El Gran Wyoming” segueix aconseguint bones dades gràcies al panorama polític actual. Ahir, l’espai produït per Globomedia va assolir un bon 12,4% i 398.000 seguidors. Posteriorment, a la segona part d ela franja del prime time, es va poder veure un duel estatal a tres bandes: El Barco (sèrie que ahir s’acomiadava per sempre), Cuéntame i La hora de José Mota. De les tres propostes, la vencedora va ser la primera d’elles. Al seu comiat, la sèrie d’Antena3 protagonitzada per Mario Casas va liderar a casa nostra després del Polònia i va aconseguir un 16,1% de quota de pantalla i 366.000 espectadors. Per la seva banda, Cuéntame a La1 va assolir un 11,6% i 325.000 seguidors i finalment, Mota no aconsegueix remuntar i cada dia perd més audiència. Ahir es va quedar amb 223.000 espectadors i un 7,7% de share. Entre els passadissos de Telecinco ja es comença a rumorejar que des de la cúpula de Mediaset pensen canviar el dia d’emissió de l’espai del còmic manxec.

AUDIÈNCIES 21 DE FEBRER:

Gràcies a les bones dades de TV3 a la franja del prime time, la pública catalana va liderar amb contundència ahir. Antena3 va ser la segona opció del dia, seguida de Telecinco La1 a molta distància de les principals propostes a Catalunya. La Sexta aconsegueix guanyar el duel amb Cuatro. 8TV per damunt de la seva mitjana habitual. FDF va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 17%
 • Antena 3: 11,4%
 • Telecinco: 9,8%
 • La 1: 7,3%
 • La Sexta: 6,8%
 • Cuatro: 4,2%
 • 8TV: 3,7%
 • FDF: 3%
 • Neox: 2,3%

AUDIÈNCIES GLOBALS FEBRER:

 • TV3: 14%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,2%
 • La1: 7,3%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,2%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: