Antena3 lidera els dissabtes a Catalunya

El programa produït per La Fábrica de la tele va liderar a Catalunya.

El programa produït per La Fábrica de la tele va liderar a Catalunya.

Ja comença a ser un costum que Antena3 lideri els dissabtes a Catalunya. Aquest cap de setmana passat no ha estat una excepció, i la cadena de Planeta ha liderat amb contundència per davant dels seus principals competidors. Una de les principals causes d’aquest fenomen és el bon resultat que obté la cadena amb la programació de les pel·lícules al prime time d’aquell dia. Abans d’ahir, Antena3 va oferir el film Miss Agente Especial 2, dins de l’espai contenidor El Peliculón. La pel·lícula, interpretada per Sandra Bullock va assolir un 12,3% de quota de pantalla i 356.000 espectadors de mitjana. Tot i que no va liderar tota la franja, per darrere del El Gran Debate, l’espai va ser un dels més vistos del dia. Per la seva banda, el programa de Telecinco va estar dedicat a la declaració d’Urdangarín davant del jutge de Palma, i va aconseguir un 12,4% de share i 265.000 espectadors de mitjana. Aquesta dada s’explica si tenim en compte la durada de l’espai, presentat per Jordi González, més enllà de les 2 de la matinada.

Qui sembla que no pot sobresortir en aquella franja és La Partida de TV3. Aquest dissabte, el programa presentat per Javier Estrada es va enfonsar fins el 5,9% de share o va assolir 175.000 espectadors, tot just després del TN. Sembla doncs, que el programa familiar de la pública catalana, no aconsegueix “enganxar” a l’audiència catalana.

AUDIÈNCIES 23 DE FEBRER:

Antena3 va liderar amb molta diferència dissabte passat. A quasi 4 punts de distància es va situar La1. Com a tercera cadena més vista del dia hi trobem Telecinco. TV3 amenaçada per Cuatro. A la cadena pública catalana li han passat factura les aturades parcials dels seus treballadors d’aquest cap de setmana. Els professionals de TV3 han reclamat a la direcció de la cadena i al Govern que es comprometin “amb el futur de l’empresa i el manteniment de la plantilla”. Finalment, LaSexta perd el duel particular amb la cadena de Mediaset. FDF va ser la temàtica més vista del dia.

  • Antena3: 13,7%
  • La1: 9,2%
  • Telecinco: 8,9%
  • TV3: 7,6%
  • Cuatro: 7,3%
  • LaSexta: 4,8%
  • FDF: 2,6%
  • Divinity: 2,2%
  • 8TV: 1,9%
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: