“Salvados”, líder indiscutible a Catalunya

Jordi Èvole segueix en molt bona forma i ahir va liderar el prime time a Catalunya.

Jordi Èvole segueix en molt bona forma i ahir va liderar el prime time a Catalunya.

Salvados s’ha convertit en un fenomen televisiu que pocs podien predir fa uns anys. Ahir, l’espai conduït per Jordi Èvole, i amb una versió de dos programes, va liderar a Catalunya amb contundència. El primer episodi, dedicat a la emigració espanyola a l’estranger, va aconseguir un 18% de quota de pantalla i 611.000 espectadors. Seguidament, LaSexta també va oferir un altre entrega, aquest cop en format d’entrevista, entre Jordi Èvole i David Trueba, titulat Desmontando Salvados, on es feia un repàs dels 5 anys d’emissió del programa. Aquesta entrega també va aconseguir bones dades amb un 18,3% de share i 566.000 espectadors de mitjana. Sembla doncs, que Salvados s’ha convertit en un dels fenomens televisius de la temporada i que, segurament, tindrà una vida llarga vida televisiva. Per darrere, en segon lloc, es va situar La1 amb la pel·lícula Robin Hood. El remake protagonitzat per l’actor australià Russell Crowe va assolir un fantàstic registre amb un 20,5% de quota de pantalla i 589.000 seguidors. Finalment, el 30 minuts d’ahir, titulat Justícia en efectiu, només va poder registrar un 9,9% de share i 337.000 espectadors. La vaga parcial dels professionals de TV3 va provocar que la pública catalana no oferís el TN Vespre, un dels puntals d’audiència de la cadena, fet que va provocar que els registres d’ahir fossin lleugerament inferiors als habituals. Tot i això, a la nostra van destacar el TN migdia amb un 26,9% i 646.000 espectadors i l’incombustible APM? Extra amb un 17,9% i 460.000 seguidors. Ambdos programes van estar entre els 10 espais més vistos del dia.

AUDIÈNCIES 24 DE FEBRER:

La1 va assolir ahir la primera posició del rànquing televisiu a Catalunya. Antena3 es va convertir en la segona cadena més vista del dia. TV3 en tercer lloc a molta distància dels llocs capdavanters. A la pública catalana li van passar factura les dues aturades parcials dels seus treballadors. LaSexta va ocupar la quarta posició en detriment de Telecinco. La cadena de Mesdiaset es va veure amenaçada per la seva germana petita: Cuatro. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • La 1: 12,3%
 • Antena 3: 10,6%
 • TV3: 8,5%
 • La Sexta: 7,4%
 • Telecinco: 7,1%
 • Cuatro: 6,6%
 • FDF: 3,2%
 • 8TV: 2,6%
 • La 2: 2,2%
 • Nitro: 2,2%

AUDIÈNCIA ACUMULADA FEBRER:

Tot i el mal resultat d’aquest cap de setmana, TV3 continua liderant amb més de 2 punts de distància d’Antena3. Telecinco i La1 en tercer i quart lloc. La Sexta guanya a Cuatro. 8TV a molta distància de les principals propostes.

 • TV3: 13,5%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,1%
 • La1: 7,6%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,2%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: