Crackòvia líder. Polseres es desinfla.

Els de Minoria Absoluta segueixen amb bona forma i ahir van liderar amb contundència.

Els de Minoria Absoluta segueixen amb bona forma i ahir van liderar amb contundència.

Sorpresa majúscula al prime time d’ahir. Tot i que TV3 va liderar amb contundència la primera part de la franja gràcies al Crackòvia, la pública catalana va veure com Polseres Vermelles va ser superada pel talent show Tu Cara Me Suena. La sàtira esportiva va aconseguir una de les seves millors dades amb un 21,5% de quota de pantalla i 756.000 espectadors de mitjana. El veterà espai produït per Minoria Absoluta segueix en molt bona forma i és, sense cap mena de dubte, un dels puntals de la pública catalana. Posteriorment, a la segona part de la franja del prime time, Polseres Vermelles va agafar el relleu. La ficció d’Albert Espinosa es va desinflar i no va poder competir amb Tu Cara Me Suena. Ahir, els Polseres van assolir un 18,3% de share i 571.000 seguidors i el talent show de famosos d’Antena3, un 21,1% de quota de pantalla i 395.000 espectadors de mitjana, durant les quasi 4 hores que va durar l’espai. Molt bona dada pel programa produït per Gestmusic que de ben segur, tornarà la temporada vinent amb més famosos. A molta distància es va situar Gran Hermano a Telecinco. L’edició d’enguany del reality serà recordada com la menys seguida de totes les edicions anteriors, i ahir no va ser una excepció. El programa presentat per Mercedes Milà va assolir només un 12,1% i 241.000 espectadors. Finalment, la sèrie Gran Reserva de La1, va tancar els llocs d’honor del prime time amb un 7,8% de share i 236.000 seguidors.

8TV AMB RESULTATS DISCRETS:

Per la seva banda, 8TV no va obtenir bons resultats ahir. Per una banda, l’Arucitys va assolir un 5% de quota de pantalla i 105.000 seguidors. I per l’altra, 8 al dia va registrar un 6,1% i 170.000 seguidors. La cadena del grup Godó es va situar ahir a molta distància dels seus competidors televisius.

AUDIÈNCIA 25 DE FEBRER:

TV3 va liderar amb contundència ahir gràcies a la bona dada del Crackòvia. A 4 punts de distància es va situar Antena3. La cadena del grup Planeta guanya el particular duel que té amb Telecinco. La1 no pot competir a Catalunya amb les principals opcions. LaSexta a molt poca distància de la pública estatal. Cuatro no pot competir amb la cadena de color verd. 8TV no arriba al 4%. FDF va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 17,1%
 • Antena 3: 13%
 • Telecinco: 10,9%
 • La 1: 6,8%
 • La Sexta: 6,7%
 • Cuatro: 5%
 • 8TV: 3,6%
 • FDF: 2,2%
 • Divinity: 2,2%
 • Neox: 2,2%

AUDIÈNCIA ACUMULADA FEBRER:

La pública catalana segueix liderant amb comoditat a un dia per acabar el mes. Antena3 segona per davant de Telecinco.

 • TV3: 13,6%
 • Antena3: 11,4%
 • Telecinco: 10,1%
 • La1: 7,6%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,2%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: