J.J. Vázquez lidera el prime time

Alaska va ser la convidada d'ahir del programa de Telecinco.

Alaska va ser la convidada d’ahir del programa de Telecinco.

Des de fa unes setmanes, el prime time dels dimarts és propietat de Telecinco. Ahir no va ser una excepció, ja que Hay una cosa que te quiero decir va liderar tota la franja, però també , la del late night. El programa de testimonis, presentat per Jorge Javier Vázquez i amb Alaska de convidada, va aconseguir a casa nostra un 16% de quota de pantalla i 300.000 espectadors de mitjana, durant les més de 3 hores que va durar l’espai. Molt bona dada del programa produït per MagnoliaTV que, segurament, tindrà una altra temporada. Per darrere, repartiment de l’audiència a causa del partit entre el Barça i el Reial Madrid. En destaca El Hormiguero, a l’acces prime time, amb un bon 12,2% i 363.000 espectadors. A la mateixa franja, El Intermedio va assolir un 9% de share i 268.000 seguidors. També hem de destacar la bona dada de Gran Hotel d’Antena3, amb un 10,4% i 260.000 espectadors. Per la seva banda, TV3 va oferir l’espai documental Sense Ficció, amb uns resultats discrets: també un 9% de quota, però 10.000 espectadors menys que La Sexta. Finalment, també ens hem de fer ressó del mal resultat que va aconseguir La 1, amb el programa Destino Eurovisión, amb un probre 3,9% de quota de pantalla i 102.000 espectadors. Sembla doncs, que el veterà festival europeu, no acaba d’enganxar.

AUDIÈNCIES 26 DE FEBRER:

Tot i no liderar el prime time, TV3 va aconseguir la primera posició del dia, per davant de Telecinco. La cadena de Mediaset li va guanyar ahir la segona plaça a Antena3. A molts distància se situen les altres cadenes. Cuatro va guanyar a La1 i laSexta, en un dia atípic. 8TV s’apropa al 4% de mitjana. Divinity va ser ahir la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 13,7%
 • Telecinco: 12,5%
 • Antena3: 10,9%
 • Cuatro: 6%
 • La1: 5,2%
 • LaSexta: 5,1%
 • 8TV: 3,8%
 • Divinity: 3,3%
 • Neox: 2,4%

ACUMULAT FEBRER:

A un dia de tancar el mes, TV3 s’imposa amb comoditat a Antena3. La cadena del grup Planeta sembla que guanyarà la segona posició per davant de Telecinco. La1 a molta distància de les 3 capdavanteres. La Sexta guanya a Cuatro. 8TV a molta distància de les principals opcions. FDF, de moment, la temàtica més vista a Catalunya.

 • TV3: 13,6%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,2%
 • La1: 7,5%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,2%
 • FDF: 2,7%
 • Divinity: 2,3%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: