Telecinco acomiada a Lara Álvarez i Carlos Rocha

Sorprenentment, Telecinco ha acomiadat a la parella de presentadors.

Sorprenentment, Telecinco ha acomiadat a la parella de presentadors.

Telecinco ha acomiadat per sopresa a la parella de presentadors Carlos Rocha i Lara Álvarez, responsables fins ara, de les retransmissions del mundial de Moto GP. La cadena de Mediaset no ha donat cap explicació al respecte, i s’ha limitat a informar que actualment estan “configurant el nou equip” i que les noves cares “es donaran a conèixer properament”. L’anunci d’aquest acomiadament s’ha produït un mes abans de l’inici del campionat mundial de motociclisme, que començarà a Qatar el proper 7 d’abril. Tampoc ha transcendit si hi haurà més acomiadaments.

Lara Álvarez va arribar de Cuatro el 2011:

La fins ara reportera de Mediaset, havia arribat a Telecinco arran de la compra del grup de la cadena de Prisa. La jove presentadora treballava al departament d’informatius de la cadena, on havia arribat després de presentar diferentes programes esportius a Marca TV. Igualment, també ha estat protagonista a les pàgines de la premsa rosa per ser l’ex parella del jugador del Reial Madrid, Sergio Ramos.

Carlos Rocha pertanyia a Telecinco des del 2006:

El cas del periodista madrileny és diferent del de la seva companya. Rocha, llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, va iniciar el seu camí professional a la ràdio. Posteriorment, s’icorporà a TVE, on finalment, va formar part de la plantilla de reporters d’España Directo. Posteriorment, es va incorporar al departament d’esports de Mediaset, on va realitzat la cobertura de l’Eurocopa de Sudàfrica del 2010.

Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: