L’APM? lidera amb contundència el prime time

L'APM? segueix en bona forma i ahir va tornar a liderar la franja del prime time.

L’APM? segueix en bona forma i ahir va tornar a liderar la franja del prime time.

Domini clar de l’APM? ahir a la franja del prime time. El veterà programa de zàpping de TV3 va assolir un excel·lent 19% de share i 624.000 espectadors de mitjana. Paral·lelament, El Intermedio va quedar-se per darrere amb un 9,8% de quota i 316.000 seguidors. Tot i quedar segon, l’espai produït per Globomedia triomfa a la franja de l’access prime time. En tercera posició va quedar el partit de semifinals de la Copa del Rei entre el Sevilla i l’Atlètic de Madrid, que va oferir Telecinco, amb un seguiment discret: 10,1% de share i 296.000 espectadors. Tot i això, el futbol es va imposar a la segona part de la franja, on TV3 va oferir l’espai de consum Lletra Petita. El programa de la pública catalana va assolir un 15,7% de quota de pantalla i 457.000 espectadors de mitjana. La pel·lícula La madre de mi novio a Cuatro, els reportatges de Comando Actualidad a La1 i la sèrie d’Antena3, Luna, el misterio de Calenda, van tancar el rànquing de programes més vistos de la nit.

AUDIÈNCIES 27 DE FEBRER:

TV3 va liderar ahir amb molta comoditat per davant de Telecinco. La cadena de Mediaset es va imposar a Antena3. La1 a molta distància de les principals cadenes. LaSexta a una dècima de la pública estatal. Cuatro va perdre el particular duel amb la cadena del grup Planeta. 8TV va aconseguir una molt bona dada, fregant el 5% de share. Neox va ser ahir la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 16,4%
 • Telecinco: 11,5%
 • Antena 3: 9,6%
 • La 1: 6,6%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 4,8%
 • Neox: 2,9%
 • FDF: 2,8%
 • Clan: 2,2%

AUDIÈNCIES GLOBALS FEBRER:

A només un dia per tancar el mes de febrer, TV3 lidera amb solvència a casa nostra. En segon lloc hi trobem Antena3, a un punt de distància de Telecinco. La cadena de Mediaset ha retallat diferència amb la de Planeta. LaSexta guanya a Cuatro. 8TV amb resultats discrets.

 • TV3: 13,7%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 10,2%
 • LaSexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,3%
Etiquetat , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: