El prime time dels dijous, propietat de TV3

Polònia va liderar la segona part de la franja amb un 20,5% de share.

Polònia va liderar la segona part de la franja amb un 20,5% de share.

El prime time dels dijous és territori inexpugnable de TV3. La pública catalana, gràcies al binomi Veterinaris i Polònia no va donar opció als seus rivals. Ahir no va ser una excepció, i la nostra va liderar el prime time, però també, la franja anterior, l’acces prime time. Veterinaris, de Media 3.14, va tornar a assolir un nou rècord de la temporada, registrant una dada espectacular: un 21,5% de quota de pantalla i 716.000 espectadors de mitjana. Tot i això, el programa d’animals va ser superat pel TN migdia com a programa més vist del dia. L’espai informatiu va aconseguir un 35,6% de share i 754.000 espectadors de mitjana.

Per darrere del docu-reality de TV3, es va situar, a molta distància, El Intermedio amb un 9,7% i 316.000 seguidors. Tot i aquesta dada, el programa produït per Globomedia, continua amb bona forma. Posteriorment, a la segona part de la franja del prime time, Polònia va liderar amb contundència. L’espai satíric va assolir un 20,5% de share i 630.000 seguidors de mitjana. Tot i que no és la seva millor dada de la temporada, els de Minoria Absoluta van liderar, a molta distància dels seus competidors. Un d’ells, va ser la sèrie de La1, Cuéntame cómo pasó. La veterana ficció va aconseguir a Catalunya un 13,2% de share i 378.000 espectadors. Per la seva banda, Telecinco va tornar a marcar registres molt baixos amb La Hora de José Mota. L’espai del còmic manxec es va quedar ahir amb un 8,1% de quota de pantalla i 239.000 espectadors. Tot i això, Tormenta,la pel·lícula que va oferir Antena3, va marcar un registre més baix, amb un 7,6% de share i 198.000 espectadors.

També hem de destacar el bon paper que va fer La Riera a la sobretaula de TV3. La ficció dirigida per Esteve Rovira va assolir un bon 26,8% de quota de pantalla i 547.000 espectadors de mitjana. La sèrie de la pública catalana, està en plena forma.

AUDIÈNCIES 28 DE FEBRER:

TV3 va liderar amb més de 7 punts d’avantatge amb Antena3. Telecinco es va situar en tercera posició. La1 es va veure amenaçada per LaSexta. Cuatro va tornar a perdre el seu duel particular amb la cadena del grup Planeta. 8TV va assolir una bona dada. FDF va ser la temàtica més vista del dia.

 • TV3: 17,2%
 • Antena 3: 9,6%
 • Telecinco: 9%
 • La 1: 7,4%
 • La Sexta: 6,9%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 4,2%
 • FDF: 2,8%
 • Neox: 2,8%
 • Divinity: 2,4%

AUDIÈNCIES TOTALS FEBRER:

TV3 ha aconseguit ser la cadena líder de febrer. La pública catalana és la cadena més vista a casa nostra amb més de 2 punts d’avantatge amb Antena3. Per la seva banda, la cadena de Planeta ha guanyat el seu duel amb Telecinco i s’imposa com a segona opció més vista. La1, tot i perdre la seva posició alguns dies, s’ha imposat a LaSexta. Cuatro ha vist com la cadena de color verd li ha guanyat la partida. 8TV no ha aconseguit bons resultats aquest mes de febrer. FDF ha sigut la cadena temàtica més vista a Catalunya aquest mes.

 • TV3: 13,9%
 • Antena 3: 11,2%
 • Telecinco: 10,2%
 • La 1: 7,5%
 • La Sexta: 6,2%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,3%
 • FDF: 2,7%
 • Divinity: 2,3%
 • Neox: 2,2%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: