#Etiquetats, el primer programa de TV3 per a internet

Etiquetats és la primera aposta de TV3 feta, exclusivament, per la seva emissió per internet.

Etiquetats és la primera aposta de TV3 feta, exclusivament, per la seva emissió per internet.

TV3 estrena avui el seu primer programa web ideat per emetre’l en línia. L’espai, que porta el nom d’Etiquetats (fent referència a les etiquetes o hashtag de Twitter), es podrà veure a través del canal d’internet de la cadena, cada dilluns de 20:30 a 22h. Aquesta nova aposta de TV3 estarà presentada per Bibiana Ballbé i Valentí Sanjuan i serà un format late night amb continguts d’humor, culturals i amb música en directe. A més, el programa comptarà amb una àmplia xarxa de col·laboradors, entre els quals, hi figuren els humoristes Loulogio, El Niño de la Hipoteca o el grup de música Love of Lesbian. Etiquetats és una adaptació del programa Visto lo visto que condueix amb èxit Valentí Sanjuan cada setmana a l’Alexandra Teatre, i que es pot veure per Youtube.

Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: