Diumenge: monopoli absolut de “Salvados”

Jordi Èvole va entrevistar a Joan Rosell, president de la CEOE.

Jordi Èvole va entrevistar a Joan Rosell, president de la CEOE.

Salvados va liderar el prime time d’ahir i de retruc, es va convertir en el programa més vist de diumenge. L’espai produït per El Terrat, va aconseguir un excel·lent 21% de share i 730.000 espectadors amb el capítol “Emprendedores”. A més, el programa presentat per Jordi Èvole, també va mantenir aquest lideratge amb la reemissió del reportatge “La burbuja del fútbol”, que va emetre La Sexta posteriorment, amb un 16,6% de quota de pantalla i 505.000 seguidors de mitjana.

Per darrere de l’ex follonero es va situar el 30 minuts d’ahir amb l’entrega titulada “Made in China”. El programa informatiu de TV3 va assolir un 17,4% de quota de pantalla i 606.000 espectadors, que el va situar en segona posició del prime time. Per altra banda, la pel·lícula El código Da Vinci a La1, va ocupar la darrera posició del podi amb un 14 % de share i 384.000 seguidors. El film Cartas a Julieta a Antena3 (283.000 espectadors i un 9,3%) i el controvertit Palabra de gitano a Cuatro, (252.000 seguidors i un 7,3%) van tancar el rànquing de programes més vistos de la franja.

Finalment, també hem de destacar els bons resultats dels dos TN; el del vespre amb 678.000 espectadors, i el del migdia amb 556.000 seguidors. per la seva banda, l‘APM? va destacar a la sobretaula de TV3, amb 481.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 3 DE MARÇ:

Tot i el mal resultat a la franja del prime time, Antena3 va liderar ahir a Catalunya. En segon lloc hi trobem TV3. Com acostuma a passar, La1 puja al rànquing els caps de setmana. Telecinco en 4rt lloc. Cuatro guanya a LaSexta. 8TV s’enfonsa els caps de setmana sense els seus programes capdavanters. FDF va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • Antena 3: 12,4%
 • TV3: 11,5%
 • La 1: 8%
 • Telecinco: 7,6%
 • Cuatro: 7,3%
 • La Sexta: 7,1%
 • Nitro: 2,8%
 • FDF: 2,4%
 • Clan: 2,4%
 • 8TV: 2,2%

AUDIÈNCIES GLOBALS MARÇ:

 • TV3: 12,4%
 • Antena3: 12,1%
 • Telecinco: 9,4%
 • La1: 6,9%
 • Cuatro: 6,4%
 • La Sexta: 6,2%
 • 8TV: 3,2%
Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: