Splash amenaça el binomi Crackòvia+Polseres Vermelles

Splash va debutar a Catalunya amb un 24,7% de share i 600.000 espectadors de mitjana.

Splash! va debutar a Catalunya amb un 24,7% de share i 600.000 espectadors de mitjana.

Ha sortit un dur competidor a la oferta televisiva dels dilluns: Splash! El nou talent amb famosos, produït per la productora Eyeworks Cuatro Cabezas, va acostar-se perillosament a l’oferta de TV3 que fins ara, regnava amb mà de ferro l’inici de la setmana. A la part final de l’acces prime time, Crackòvia va liderar còmodament sense tenir aquest nou cometidor. Tot i que el programa satíric no va aconseguir una de les seves millors dades, va acumular 686.000 espectadors i va assolir un 19,9% de quota de pantalla. Potseriorment, TV3 va oferir un nou capítol de Polseres Vermelles. La sèrie ideada per Albert Espinosa va aconseguir una de les seves pitjors dades de la temporada amb un 19,2% i 633.000 seguidors i es va veure superada, els darrers minuts, pel nou programa d’Antena3. Precisament, l’espai de famosos va assolir un bon 24,7% de quota de pantalla i 600.000 espectadors de mitjana durant les quasi 3 hores de duració. Molt bona dada del grup Antena3 que ha aconseguit avançar l’estrena d’aquest format en detriment de Telecinco. Per la seva banda, la cadena de Mediaset ha vist com el seu reality, Gran Hermano perd espectadors dia rere dia. Ahir, amb aquesta dura competència, el veterà programa va assolir un discret 12% de share i només 260.000 espectadors. Mals temps per la cadena de Vasile, que veu com alguns dels seus formats estrella, com són La Hora de José Mota o GH 14, no acaben de quallar.

NOVETATS A 8TV:

Corren nous temps a la cadena del grup Godó. La privada de Catalunya va estrenar ahir Migdia, un nou magazine matinal, conduït per Ruth Jiménez, amb escàs èxit. El nou espai va assolir un pobre 1,5% de quota de pantalla i només 12.000 seguidors de mitjana. Per la seva banda, Josep Cuní, al capdavant de 8 al dia, va aconseguir una bona dada, amb 210.000 espectadors de mitjana i un 7,7% de share. Per la seva banda, l’Aruscitys va assolir un 6,4%.

AUDIÈNCIES 4 DE MARÇ:

Tot i la dura competència que va tenir ahir, TV3 va liderar ahir per davant d’Antena3. La cadena del grup Planeta va assolir la segona plaça a quasi 3 punts de Telecinco. La1 en quarta posició per davant de La Sexta. Cuatro perd la particular batalla amb la segona cadena de Planeta. Bona dada de 8TV ahir amb un 4,3%. FDF va ser la cadena temàtica més vista ahir a Catalunya.

  • TV3: 16,2%
  • Antena 3: 13,7%
  • Telecinco: 10,8%
  • La 1: 6,6%
  • La Sexta: 5,6%
  • Cuatro: 5,5%
  • 8TV: 4,3%
  • FDF: 2,6%
  • La 2: 2,3%
  • Neox: 2,3%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: