El Madrid arrasa al prime time

El Reial Madrid va passar a vuitens de final en un partit polèmic.

El Reial Madrid va passar a vuitens de final en un partit polèmic.

El partit d’ahir de vuitens de final de la Lliga de Campions, que va enfrontar el Manchester Uitedi el Reial Madrid, va arrasar, televisivament parlant, a casa nostra. A més, va dominar les franges del l’acces i el prime time, i curiosament, TV3 va aconseguir una millor dada que La1, cadena que també va oferir l’enfrontament. Per la seva banda, la nostra va aconseguir un 24,3% de quota de pantalla i 844.000 espectadors de mitjana, en detriment de La1, que tot i que també va registrar uns números excel·lents, es va haver de conformar amb la segona posició a Catalunya amb un 23% de share i 798.000 espectadors. Per darrere, a molta distància, hi trobem la sèrie Castle, que ofereix Cuatro. La ficció americana va aconseguir un 12,3% i 391.000 espectadors, convertint-se en l’oferta més vista després del futbol. Per la seva banda, el programa de testimonis, Hay una cosa que te quiero decir es va quedar només a una dècima de Cuatro, però amb 245.000 espectadors a causa de les més de 3 hores de duració de l’espai. Antena3, amb la sèrie Gran Hotel, va ser l’últim programa que va registrar una quota de dues xifres (10,7%) i va aconseguir 278.000 seguidors. Finalment, el Zona Champions de TV3 es va quedar amb un 6,4% de share i 202.000 espectadors, i el documental del Sense Ficció d’ahir, amb un pobre 2,6% de quota i 53.000 espectadors.

MIGDIA, A 8TV, APUJA L’AUDIÈNCIA DEL PRIMER DIA:

El magazine matinal de 8TV va aconseguir un 2,3% de quota i 23.000 espectadors, millorant la dada del primer dia, quan va aconseguir un 1,5% de share i 12.000 seguidors. Tot i això, sembla difícil que, ara per ara, l’oferta de 8TV faci ombra a la de TV3. Ahir, Els Matins, va aconseguir un 17,2% de quota i 143.000 espectadors. Per la seva banda, els dos programes capdavanters de la cadena del grup Godó, van registrar números habituals: l’Arucitys va assolir un 5,8% i 124.000 espectadors, i 8 al dia, de Josep Cuní, un 6% i 174.000.

AUDIÈNCIES 5 DE MARÇ:

TV3 lidera. gràcies al futbol, amb 5 punts d’avantatge d’Antena3. La cadena de Planeta s’imposa per la mínima a Telecinco. La1, també gràcies al futbol, se situa a molt poca distància del podi. LaSexta no pot lluitar contra les principals ofertes, tot i que s’imposa a Cuatro. 8TV a molta distància de les principals cadenes. Neox i Divinity empaten com a cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 15,5%
 • Antena3: 10,5%
 • Telecinco: 10,4%
 • La1: 10,2%
 • LaSexta: 6,3%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8TV: 3,9%
 • Neox: 2,2%
 • Divinity: 2,2%
 • FDF: 2%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MES DE MARÇ:

 • TV3: 13,8%
 • Antena3: 12,2%
 • Telecinco: 9,9%
 • La1: 7,5%
 • LaSexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,4%
 • 8TV: 3,6%
 • FDF: 2,4%
 • Divinity: 2,1%
 • Neox: 1,9%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: