Alaska i Mario tornen a MTV

La popular parella tindrà una tercera temporada del seu docu-reality.

La popular parella tindrà una tercera temporada del seu docu-reality.

Tot i els rumors pocs favorables, el docu-reality “Alaska i Mario” tindrà una tercera temporada. La cadena MTV ha confirmat avui que la popular parella protagonitzarà una altra entrega d’aquest programa, centrada aquest cop, en el 5oè aniversari de la popular cantant. Hem de recordar que el programa, produït per El Terrat va ser una autèntica revelació televisiva durant la seva primera temporada, quan va aconseguir un bon 2,6% de quota de pantalla de mitjana. Caldrà veure però, si els protagonistes aconseguiran obtenir aquests registres una altra vegada. Amb la renovació d'”Alaska i Mario”, MTV continua apostant per la línia de producció pròpia iniciada amb aquest reality i que ha continuat amb “Gandía Shore”.

Etiquetat , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: