Repartiment d’un prime time discret

"Mentiders", el film dirigit per Sílvia Munt, va tenir una discreta acollida.

“Mentiders”, el film dirigit per Sílvia Munt, va tenir una discreta acollida.

Màxima igualtat al prime time d’ahir. Cap de les propostes va destacar per davant de les altres, tot i que TV3 va ser la cadena que va aconseguir alçar-se amb la victòria d’aquella franja. La pública catalana va oferir la pel·lícula Mentiders, un film dirigit per Sílvia Munt. L’espai, com hem dit, va ser el més vist del prime time amb un 10,8% de quota de pantalla i 328.000 espectadors de mitjana. El film va competir amb les altres propostes que venien de l‘acces prime time, entre les quals va destacar El intermedio. L’espai produït per Globomedia va assolir un 10,6% de share i 347.000 espectadors de mitjana, situant-se a només dues dècimes del film de TV3. Gràcies a la seva ubicació a la graella, a l’acces prime time, el programa presentat per El Gran Wyoming va tenir més espectadors de mitjana. Per darrere es  va situar El Hormiguero d’Antena3, amb un 9,5% de quota de pantalla i 312.000 seguidors. Finalment, Comando Actualidad a La1, amb un 9,7% a La1 i 286.000 espectadors, va tancar els llocs privilegiats d’aquest repartit prime time.

Tot i el discret registre al prime time, TV3 va liderar amb contundència el dia d’ahir a més de 4 punts d’avantatge sobre Antena3:

AUDIÈNCIES 6 DE MARÇ:

Com hem dit, la nostra va liderar amb solvència ahir. Antena3 en segona posició per davant de Telecinco. La1 segueix sense poder estar als llocs capdavanters. La Sexta guanya el seu duel particular amb Cuatro. Bon registre de 8TV ahir amb un 4,3%.

 • TV3: 14,2%
 • Antena 3: 10,1%
 • Telecinco: 9,6%
 • La 1: 6,8%
 • La Sexta: 6,5%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 4,3%
 • FDF: 3,3%
 • Divinity: 2,6%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MARÇ:

TV3 lidera amb comoditat aquest inici de mes. Antena3 a dos punts de Telecinco. La1 no pot competir amb les principals propostes. La Sexta guanya a Cuatro. Bon registre de 8TV, apropant-se al 4% d’audiència.

 • TV3: 13,9%
 • Antena3: 11,8%
 • Telecinco: 9,8%
 • La1: 7,4%
 • LaSexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 3,7%

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: