El prime time de TV3 per sobre del 18% de “share”

Polòna es va situar per sobre del 18% amb gags com el de la partida de pòker de Bàrcenas amb Rajoy.

Polònia es va situar per sobre del 18% amb gags com el de la partida de pòker entre Bàrcenas i Rajoy.

Els dijous al vespre és territori de TV3 gràcies al binomi format per Veterinaris i Polònia. Ahir, tot i que els dos espais no van aconseguir la seva millor dada, van obtenir una quota de pantalla per sobre del 18% durant tota la franja del prime time. En primer lloc, el docu-reality d’animals va assolir un 18,8% de share i 653.000 espectadors de mitjana. Hem de recordar però, que el programa produït per Media 3.14, va batre el seu propi rècord d’audiència la setmana passada amb més de 716.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, TV3 va seguir liderant la segona part del prime time amb el Polònia. El programa satíric produït per Minoria Absoluta va aconseguir un 18% de quota de pantalla i 605.000 seguidors de mitjana.
A molta distància de l’oferta del canal públic, es van situar els canals estatals. La veterana sèrie Cuéntame cómo pasó va assolir ahir una bona dada amb un 11,8% de share i 364.000 espectadors. Qui també va assolir un registre de dues xifres a Catalunya és el còmic manxec José Mota. Després d’unes setmanes amb números inferiors al 10% de quota de pantalla, La Hora de José Mota va aconseguir ahir un 11% de share i 346.000 seguidors de mitjana. Bona setmana pel programa de Telecinco, tot i que no escampa els dubtes d’un possible canvi a la graella de la cadena de Mediaset.

Finalment, la pel·lícula que va oferir Antena3, Hostage, i protagonitzada per Bruce Willis, va obtenir un discret 10,3% de quota de pantalla i 235.000 espectadors.

BONA DADA DE 8TV:

La cadena del grup Godó va obtenir ahir un 4,2% de share de mitjana gràcies, al bon paper dels seus dos programes capdavanters. Per una banda, Arucitys va assolir un excel·lent 6,9% de quota de pantalla i 130.000 espectadors. Per l’altra, 8 al dia, de Josep Cuní va registrar un 6,7% de share i 172.000 seguidors. Tot i això, hem de destacar el discret resultat del magazine matinal Migdia amb un 2,2% de share i 16.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 7 DE MARÇ:

TV3 va liderar amb contundència a més de 5 punts d’avantatge de Telecinco. La cadena de Mediaset va assolir ahir la segona posició en detriment d’Antena3. La1 es va situar a molta distància. Mal registre de La Sexta per sota del 6%. Cuatro es veu amenaçada per 8TV. Vom hem dit, la cadena del grup Godó va obtenir ahir un bon 4,2% de share. FDF va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

  • TV3: 17,2%
  • Antena 3: 9,6%
  • Telecinco: 9,0%
  • La 1: 7,4%
  • La Sexta: 6,9%
  • Cuatro: 5,1%
  • 8TV: 4,2%
  • FDF: 2,8%
  • Neox: 2,8%
  • Divinity: 2,4%
Etiquetat , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: