“Salvados” lidera el prime time de diumenge

"Salvados" continua registrant molt bones dades les nits de diumenge.

“Salvados” continua registrant molt bones dades les nits de diumenge.

Ja és habitual que “Salvados” sigui l’espai més vist del prime time de diumenge. Ahir, el programa conduït per Jordi Èvole i titulat “Jubilado, Las Pensiones”, va registrar un bon 18,8% de quota de pantalla i 647.000 espectadors de mitjana. Tot i que no va ser la seva millor dada, l’espai de “El Terrat” va aconseguir distanciar-se de la seva competència directa, el “30 minuts” de TV3, espai que ahir, va aconseguir un 15% i 518.000 seguidors. Per la seva banda, La1 va tancar el podi d’honor amb la pel·lícula “La piel que habito”, de Pedro Almodóvar. El film protagonitzat per Antonio Banderas va assolir un 13% de share i 377.000 espectadors. Per darrere, van quedar les altres opcions de la nit de les principals cadenes. Antena3 va oferir, dins de l’espai contenidor “El Peliculón”, la pel·lícula “Dos policías rebeldes 2”, amb Will Smith al capdavant. El film d’acció va aconseguir un 11,1% de quota i 293.000 espectadors. Qui sembla no tenir l’èxit que tenia en anteriors edicions, és el talent show de Telecinco “Tú sí que vales”. L’espai de Mediaset va registrar ahir un discret 10% i 223.000 seguidors de mitjana. Sembla doncs, que corren mals temps per la cadena de Fuencarral, que no aconsegueix arribar als primers llocs del rànquing d’audiències des de fa temps, tot i comptar amb formats que anteriorment eren tot un èxit, com “Gran Hermano”, “La Hora de José Mota” o el mateix “Tú sí que vales”.

LA TARDA, PROPIETAT DE L’APM? EXTRA:

Ahir diumenge, el veterà programa  va assolir un excel·lent 22,3% de share i 492.000 espectadors de mitjana. Molt bona dada per l’espai de zàping, que no nota el pas del temps i continua amb molt bona forma a casa nostra. Les altres ofertes de la franja de la sobretaula no van fer-li ombra a l’APM? i van quedar-se a molta distància: el “Multicine” d’Antena3 va registrar un 14,8% i 319.000 espectadors amb el film “La Impostora”, i posteriorment, un 17% de share i 373.000 espectadors amb la pel·lícula “La voz del pasado”.

DISSABTE, PROPIETAT D’ANTENA3:

Darrerament, Antena3 és la cadena més vista els dies del cap de setmana a Catalunya. Ahir, la cadena del grup Planeta es va imposar amb un 11,8% de share per davant de Telecinco (8,7%) i TV3 (8,2%). Els programes més vistos van ser “El Peliculón” a Antena3 amb el film “La Cazarrecompensas” (13,9% i 404.000 seguidors), el “Hat trick Barça” amb un 13,4% de share i 374.000 espectadors i “El Gran Debate” a Telecinco amb un 11,1% de quota i 236.000 seguidors.

AUDIÈNCIES 10 DE MARÇ:

Com deiem, Antena3 aconsegueix la primera posició del rànquing els dos dies del cap de setmana. TV3 en segona posició. La1 assoleix el tercer lloc del podi. Telecinco a molta distància dels llocs capdavanters. Cuatro va guanyar ahir la partida a La Sexta. FDF va ser la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • Antena3: 11,8%
 • TV3: 10,5%
 • La1: 8,8%
 • Telecinco: 7,3%
 • Cuatro: 6,9%
 • LaSexta: 6,2%
 • FDF: 3%
 • 8TV: 1,8%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MARÇ:

Amb només 10 dies de març, TV3 lidera amb comoditat per davant d’Antena3. Telecinco és tercera a molta distància de La1. La pública estatal segueix en caiguda lliure i es veu amenaçada per LaSexta. Cuatro molt a poca distància de la cadena de Planeta. 8TV a un punt de FDF, la temàtica més vista de març a Catalunya.

 • TV3: 13,3%
 • Antena3: 11,5%
 • Telecinco: 9,7%
 • La1: 7,5%
 • LaSexta: 6%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 3,6%
 • FDF: 2,6%

 

Etiquetat , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: