“Crackòvia” líder i “Polseres Vermelles” guanya per la mínima

L'ex torero Jesulín de Ubrique és un dels concursants del talent "Splash! Famosos al agua".

L’ex torero Jesulín de Ubrique és un dels concursants del talent “Splash! Famosos al agua”.

Tot i la forta competència, TV3 va liderar bona part del prime time d’ahir gràcies als bons resultats que va aconseguir el binomi format pel “Crackòvia” i la sèrie “Polseres Vermelles”. El veterà programa satíric va assolir ahir un excel·lent 22,2% de quota de pantalla i 739.000 espectadors de mitjana. L’espai produït per Minoria Absoluta segueix en bona forma i no nota el pas del temps. Posteriorment, la ficció “Polseres Vermelles” va guanyar per la mínima al talent de famosos Splash!, i va aconseguir un 19,7% de share i 616.000 seguidors. Per la seva banda, l’espai d’Antena3 va aconseguir un 19,4% i 427.000 espectadors durant les dues hores i mitja de duració. Molt bona dada del format de la cadena de Planeta que segurament, es convertirà en un dels espais d’èxit de la temporada.

“ELS MATINS” S’IMPOSA A “AR”:

Repartiment ahir dilluns de la franja matinal, tot i que TV3 es va imposar per poc a “AR”. L’espai de la cadena pública va liderar amb un 16,5% de share i va aconseguir 107.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, el programa conduït per Ana Rosa Quintana va assolir un 15,6% de quota de pantalla i 75.000 espectadors. En tercer lloc va quedar Susanna Griso amb el seu “Espejo Público“, amb un 12,3% de share i 58.000 seguidors. Igualment, també hem de destacar el poble registre del nou matinal de 8TV, “Migdia”, que va iniciar la seva segona setmana de vida amb un discret 1,9% de quota de pantalla i 15.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, van destacar “Hombres, mujeres y vicerversa”, a Telecinco, amb un 12,7% i 176.000 seguidors, i el veterà concurs “La Ruleta de la suerte” a Antena3 amb un 13,2% i 185.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 11 DE MARÇ:

Tot i l’acostament d’Antena3 a la franja del prime time, TV3 va liderar amb comoditat el global del dia. La cadena de Planeta en segon lloc. Telecinco ocupa el darrer lloc del podi. La Sexta es va imposar a La1 per la mínima. Cuatro a més d’un punt dels seus competidors. Tot i el fracàs de la franja matinal, 8TV va assolir una bona dada. FDF va ser la cadena temàtica més vista ahir.

 • TV3: 16,5%
 • Antena3: 12,5%
 • Telecinco: 11,7%
 • LaSexta: 6,7%
 • La1: 6,6%
 • Cuatro: 5,1%
 • 8TV: 4,1%
 • FDF: 2,6%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MARÇ:

 • TV3: 13,6%
 • Antena3: 11,5%
 • Telecinco: 9,9%
 • La1: 7,4%
 • La Sexta: 6,1%
 • Cuatro: 5,8%
 • 8TV: 3,5%
 • FDF: 2,6%

 

Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: