El Barça arrasa a Catalunya amb el 65,5% de share.

Barça

Mosaic que va oferir el Camp Nou a l’inici del partit.

El partit de la Lliga de Campions d’ahir entre el Barça i el Milà va aconseguir una audiència de rècord. El partit de la remuntada va ser seguit pel 65,5% de l’audiència a casa nostra repartits entre TV3 i La1. Per una banda, TV3 va assolir una dada històrica amb el 47,2% de share i 1.730.000 espectadors de mitjana. Per l’altra, el partit a La1 va ser seguit pel 18,3% de l’audiència i 671.000 seguidors. Per darrere, a molta distància, les altres ofertes de la nit no van poder competir amb aquestes dades estratosfèriques. El prime time doncs, va ser propietat del futbol. El programa de Telecinco, “Hay una cosa que te quiero decir”, va aconseguir un discret 10,6% de quota de pantalla i 192.000 espectadors de mitjana. La sèrie d’Antena3 “Gran Hotel” va assolir un 9,3% de share i 269.000 espectadors i va empatar amb la ficció de Cuatro “Castle”, tot i que la sèrie americana va aconseguir més espectadors (319.000), pel fet de tenir una extensió més curta. També hem de destacar el bon paper que va fer l’“Efectivament” ahir al post-partit del Barça. L’espai esportiu conduït per Lluís Canut va assolir un 8,1% de share i 131.000 espectadors de mitjana.

MÍNIM HISTÒRIC PER “MIGDIA”:

La segona setmana de vida del magazine matinal de 8TV va començar malament. L’espai presentat per Ruth Jiménez va assolir ahir un pobre 1,1% de quota de pantalla i 9.000 espectadors de mitjana, establint la pitjor dada que ha registrat el programa. Igualment, l’espai “8 al dia” es va veure afectat també pel futbol i la cadena del grup Godó va tancar ahir amb un 2,8% de share.

AUDIÈNCIES 12 DE MARÇ:

Gràcies al futbol, TV3 va arrasar ahir amb una diferència estratosfèrica amb les altres cadenes. Telecinco es va imposar a La1, (que puja al podi també gràcies al futbol), i Antena3. Cuatro va guanyar el particular duel amb La Sexta. Divinity va ser ahir la cadena temàtica més vista a casa nostra.

 • TV3: 24,1%
 • Telecinco: 9,4%
 • La1: 9,1%
 • Antena3: 8,8%
 • Cuatro: 5%
 • LaSexta: 4,4%
 • 8TV: 2,8%
 • Divinity: 2,3%
 • Neox: 2%
 • FDF: 1,7%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MARÇ:

 • TV3: 14,5%
 • Antena3: 11,3%
 • Telecinco: 9,8%
 • La1: 7,6%
 • LaSexta: 5,9%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,4%
 • FDF: 2,5%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: