Apm? líder. “Mira quién salta” entra amb força.

El nou programa de Telecinco va debutar a Catalunya amb un 18,3% de share

El nou programa de Telecinco va debutar a Catalunya amb un 18,3% de share

Ahir va ser una nit d’estrena televisiva amb el talent show de famosos “Mira quién salta”. El nou programa, produït per Cuarzo (propietat d’Ana Rosa Quintana), va assolir unes dades prometedores amb un 18,3% de quota de pantalla i 365.000 espectadors de mitjana durant les més de 3 hores d’emissió. Haurem de veure però, com respon l’espai a les noves edicions i si finalment, Telecinco ha trobat un espai que pugui lluitar, a nivell estatal, amb el lideratge d’Antena3. Tot i aquest bon registre, el nou programa de la cadena de Mediaset no va poder competir amb l’“APM?”. El veterà programa de zàping va ser l’espai més vist de la nit a casa nostra amb un sòlid 19,6% de share i 661.000 espectadors. Posteriorment, el programa “Lletra Petita” no va poder plantar-li cara al talent de Telecinco i va assolir un 14,1% i 408.000 espectadors, perdent, en alguns moments, el lideratge que havia assolit TV3 a l’inici de la franja. Per darrere van quedar les altres opcions de la nit. Per una banda, la sèrie “Luna, el misterio de Calenda” va aconseguir un discret 7% de quota de pantalla i 175.000 seguidors. La1, amb els reportatges de “Comando Actualidad”, tampoc va poder plantar cara i es va quedar amb un pobre 6,4% de share i 183.000 seguidors.

8TV PER SOBRE DE LA SEVA MITJANA MENSUAL:

La cadena del grup Godó va aconseguir tancar el dia amb un 4% de share global, per sobre de la mitjana que acumula el mes de març, (3,5%). El bon paper dels seus programes capdavanters en tenen l’explicació. L‘”Arucitys” va assolir ahir un bon 5,8% de quota de pantalla i 121.000 espectadors, i “8 al dia”, de Josep Cuní, va aconseguir un 7,3% de share i 210.000, amb la cobertura del conclave. Finalment, el matinal “Migdia” només va poder remuntar fins al 2,2% de share amb la visita de Pilar Rahola.

AUDIÈNCIES 13 DE MARÇ:

Gràcies al bon paper de la seva estrena, Telecinco va pujar fins al segon lloc del rànquing en detriment d’Antena3. La cadena del grup Planeta va assolir ahir un dels seus pitjors registres amb un 8,8% de share. La Sexta no va poder competir amb La1. Cal destacar el mal paper de Cuatro, que es va veure amenaçada per 8TV. FDF va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • TV3: 16,5%
 • Telecinco: 11,8%
 • Antena3: 8,8%
 • La1: 7%
 • La Sexta: 5,8%
 • Cuatro: 4,1%
 • 8TV: 4%
 • FDF: 2,7%

AUDIÈNCIES ACUMULADES MARÇ:

 • TV3: 14,6%
 • Antena3: 11,1%
 • Telecinco: 10%
 • La1: 7,5%
 • La Sexta: 5,9%
 • Cuatro: 5,6%
 • 8TV: 3,5%
 • FDF: 2,5%
Etiquetat , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: