Els dijous, territori inexpugnable de TV3

Un "Polònia" de rècord va liderar ahir el "prime time" de TV3.

Un “Polònia” de rècord va liderar ahir el “prime time” de TV3.

Feia dies que TV3 no dominava amb tanta claredat les nits dels dijous. Ahir, la pública catalana va aconseguir uns dels millors resultats a la franja del prime time gràcies al binomi format pels programes “Veterinaris” i “Polònia”. El docu-reality produït per Media 3.14 va assolir una de les seves millors dades amb un 22,8% de quota de pantalla i 755.000 espectadors de mitjana. Posteriorment, el domini de TV3 va ser encara més aclaparador, ja que el “Polònia” d’ahir va augmentar el resultat precedent. Els de Minoria Absoluta van aconseguir apujar l’audiència fins el 24,5% de share i els 786.000 seguidors. Excel·lent resultat del veterà espai que, gràcies a aquestes dades, demostra dia rere dia que és un dels programes que més en forma està.

Per darrere, a molta distància, van quedar les altres ofertes de la nit. La sèrie “Cuéntame cómo pasó” va registrar un 13% de quota de pantalla i 381.000 seguidors i l’estrena de la tercera temporada de “The walking dead” a La Sexta va assolir un discret 7,1% de share i 232.000 espectadors.

AUDIÈNCIES 14 DE MARÇ:

Gràcies al bon paper al prime time, TV3 va liderar amb contundència ahir, a més de 6 d’avantatge d’Antena3. Telecinco comença a fer-li ombra a la cadena del grup Planeta. La1 a terra de ningú. La Sexta no va poder amb la pública estatal. 8TV aconsegueix avançar a Cuatro. Neox va ser la temàtica més vista ahir a casa nostra.

  • TV3: 17,5%
  • Antena3: 9,7%
  • Telecinco: 9,3%
  • La1: 7,8%
  • LaSexta: 6%
  • 8TV: 4,1%
  • Cuatro: 3,9%
  • Neox: 3,2%
  • FDF: 3,1%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: