“Salvados” torna a liderar la nit de diumenge

"Salvados" va dedicar l'entrega d'ahir als "loobys" que existeixen a l'estat.

“Salvados” va dedicar l’entrega d’ahir als “loobys” que existeixen a l’estat.

El prime time dels diumenges és territori de “Salvados”. Ahir, el programa liderat per Jordi Èvole va ser el programa més vist de la franja, tot i que el seu domini no va ser tant aclaparador com altres vegades. L’espai de “El Terrat” va aconseguir un 17,5% de quota de pantalla i 580.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, el reportatge del “30 minuts” d’ahir, titulat “La febre de l’or”, es va quedar amb un 12,4% de share i 412.000 seguidors.

També hem de destacar l’inici de la nova temporada del Campionat del món de Fòrmula 1. Tot i que els seguidors d’aquest esport van haver de matinar, TV3 va ser la cadena que més espectadors va tenir, amb 174.000 de mitjana i un 43% de quota de pantalla durant la carrera. Per la seva banda, el competidor de la pública catalana, Antena3, es va quedar a molta distància amb un 26% de share i 105.000 seguidors a Catalunya. Tot i aquestes dades, a la repetició de la cursa, la cadena del grup Planeta va guanyar a la nostra. (19,3% i 17,4%). Dada preocupant, que pot convertir-se en una amenaça seriosa per a les properes carreres.

AUDIÈNCIES 17 DE MARÇ:

Com és habitual, Antena3 és la cadena més vista a Catalunya durant el cap de setmana. Ahir es va situar a més d’un punt de distància de TV3. La1 en tercer lloc. Sorpresa històrica ahir: Cuatro va guanyar a Telecinco. La germana petita del grup Mediaset va ser la cadena més vista del grup a casa nostra. La Sexta no aconsegueix apujar la seva audiència els caps de setmana. Divinity va ser la cadena temàtica més vista del dia.

 • Antena3: 13%
 • TV3: 11,8%
 • La1: 8%
 • Cuatro: 7,4%
 • Telecinco: 7,2%
 • LaSexta: 5,8%
 • Divinity: 2,2%
 • FDF: 2,1%
 • 8TV: 1,7%

DISSABTE, TERRITORI D’ANTENA3:

La cadena del grup Planeta també es va convertir en la cadena més vista dissabte, gràcies sobretot, a la bona elecció de la pel·lícula “El asesino” i que va oferir al prime time dins del programa contenidor “El Peliculón”. El film va ser l’espai més vist del vespre amb un 14,7% de quota de pantalla i 409.000 espectadors de mitjana. Per la seva banda, “La Partida de TV3” no aconsegueix assolir bons resultats i es va quedar amb un discret 8,9% de share i 256.000 seguidors. Les altres opcions, com són “El Gran Debate” (10,2% i 207.000 espectadors) i “Informe Semanal” (5,4% i 156.000), també van quedar lluny de la pel·lícula d’Antena3.

AUDIÈNCIES ACUMULADES MES DE MARÇ:

 • TV3: 14,5%
 • Antena3: 11,2%
 • Telecinco: 9,8%
 • La1: 7,5%
 • LaSexta: 5,7%
 • Cuatro: 5,7%
 • 8TV: 3,3%
 • FDF: 2,5%
 • Divinity: 2,1%
Etiquetat , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: