TV3 iniciarà un ERO imminent

L’ERO AFECTARÀ MÉS DE 300 TREBALLADORS

L'ERO de TV3 afectarà finalment, més de 300 treballadors.

L’ERO de TV3 afectarà finalment, més de 300 treballadors.

Després de mesos d’especulacions, TV3 iniciarà un ERO (expedient de regulació d’ocupació) de manera immediata. Segons fonts consultades per “Quinatele“, aquesta mesura s’iniciarà demà mateix mitjançant la publicació d’una llista amb els noms dels treballadors afectats. Igualment, TV3 ha cancel·lat de manera unilateral diferents contractes amb proveïdors que tenia fins ara. Hem de recordar, que la plantilla de la televisió pública catalana ja portava mesos amb diferents mobilitzacions des que el rumor d’un ERO va sorgir a inicis de l’estiu passat. A més, aquesta notícia arriba quinze dies després del tancament de les delegacions territorials de Perpinyà, la dels Pirineus i la de les Terres de l’Ebre. Igualment, els sindicats de TV3 han convocat una vaga per demà dimecres d’11 a 13:30h en contra d’aquesta mesura.

Etiquetat ,

4 thoughts on “TV3 iniciarà un ERO imminent

  1. Joan ha dit:

    Com ho heu sabut ?

  2. peter ha dit:

    Esperò que en siguin com a mínim 700

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: