El “Sense Ficció” s’emporta el prime time

"Avi, et trauré d'aquí", el documental dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis, va liderar el prime time.

“Avi, et trauré d’aquí”, el documental dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis, va liderar el prime time.

Èxit rotund del “Sense Ficció” d’ahir amb el documental “Avi, et trauré d’aquí”. L’espai de producció pròpia de TV3 va assolir un excel·lent 17,3% de quota de pantalla i 541.000 espectadors de mitjana, convertint-se en l’espai líder de la franja del prime time. Igualment, també hem de destacar (per altra banda, habitual), la bona dada del “TN vespre” d’ahir amb un 20,4% de share i 596.000 telespectadors. Per darrere de l’oferta de la pública catalana van quedar els altres espais de les cadenes estatals. El talk-show de Telecinco, “Hay una cosa que te quiero decir”, també va destacar ahir però a molta distància de TV3. El programa, produït per Magnolia TV, va assolir un bon 13,3% de quota i 252.000 espectadors de mitjana durant les més de 3 hores que va durar. Per la seva banda, Antena3 no va poder competir amb l’oferta de Mediaset i va quedar en tercer lloc amb la sèrie “Gran Hotel”. La ficció va aconseguir un 12,2% de share i 310.000 espectadors. “El taquillazo” de La Sexta també va assolir un registre de dues xifres amb la pel·lícula “10.000 A.C.”. El film va aconseguir un 11% i 272.000 espectadors.

8TV APUJA LA MITJANA:

Darrerament, la privada de Catalunya ha apujat la seva audiència mitjana i fins i tot, ha pogut competir amb Cuatro més d’un dia. Ahir, la cadena del grup Godó va aconseguir un 4,2% de quota global gràcies als bons registres dels seus dos programes capdavanters. Per una banda, l’“Arucitys” va assolir un 6,2% de share i 116.000 espectadors. I per l’altra, “8 al dia” de Josep Cuní, un 5,8% de share i 141.000 espectadors. Finalment, hem de destacar la discreta acollida del magazine matinal “Migdia”, presentat per Ruth Jimenez. L’espai ahir, no va poder passar de l’1,2% de quota i els 10.000 espectadors de mitjana.

AUDIÈNCIES 19 DE MARÇ:

TV3 va liderar amb comoditat ahir a més de 4 punts d’avantatge amb Telecinco. La cadena de Mediaset puja fins la segona posició. Antena3 tercera. Notícia que comença a ser habitual: La Sexta s’imposa a La1. La pública estatal en caiguda lliure des de l’arribada del PP a la corporació. Cuatro a només una dècima. Neox i Divinity, van ser les cadenes temàtiques més vistes del dia a casa nostra.

  • TV3: 14,9%
  • Telecinco: 10,8%
  • Antena3: 10,1%
  • La Sexta: 6,6%
  • La1: 5,4%
  • Cuatro: 5,3%
  • 8TV: 4,2%
  • Neox: 2,6%
  • Divinity: 2,6%
  • La2: 2,3%
Etiquetat , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: