La vaga de TV3 marca una jornada atípica

Sergi Mas va ser l'escollit per interpretar al nou Papa al Polònia d'ahir.

Sergi Mas va ser l’escollit per interpretar al nou Papa al Polònia d’ahir.

La d’ahir, va ser una jornada atípica, marcada principalment, per l’aturada de 12 hores dels treballadors de TV3. La pública catalana va alterar la seva programació de les deu del matí fins a les deu de la nit, cosa que va provocar que es registressin dades molt poc habituals. En primer lloc, el “Polònia” d’ahir -que es va emetre a les deu del vespre, tot just després de la vaga-, va aconseguir un 16,3% de quota de pantalla i 511.000 espectadors. Un registre molt lluny de les habituals dades que assoleix el programa satíric. Tot i això, l’espai produït per Minoria Absoluta, va liderar la seva part de la franja i es va mantenir en la primera posició del rànquing. Per darrere, van destacar “Cuéntame cómo pasó”, amb un bon 13,3% de share i 355.000 espectadors de mitjana. La veterana ficció de La1 és un dels únics programes que funcionen a Catalunya. Per la seva banda, “El Hormiguero” de Pablo Motos també va aconseguir ahir un bon resultat. L’espai produït per “7 y acción” va celebrar els seus 1.000 programes amb un 10,8% de quota de pantalla i 344.000 espectadors de mitjana.

Igualment, un dels altres beneficiats per l’aturada dels treballadors de TV3 va ser Josep Cuní amb el seu magazine “8 al dia”. L’espai de 8TV va assolir ahir un atípic 9% de quota de pantalla i 208.000 espectadors i es va convertir en l’emissió més vista durant la franja del “TN vespre”. La cadena del grup Godó va tancar el dia amb un 5% de quota de pantalla, un dels seus rècords històrics.

AUDIÈNCIES 21 DE MARÇ:

Telecinco va ser la cadena més vista del dia a casa nostra. La cadena de Mediaset es va imposar a Antena3. Tot i l’aturada, TV3 va tancar el dia dins del podi. La1 també va ser una de les cadenes més beneficiades. La Sexta no va poder amb l’ens públic estatal. Com hem dit, molt bona dada de 8TV. Cuatro s’enfonsa i es veu amenaçada per FDF, la cadena temàtica més vista ahir a Catalunya.

  • Telecinco: 11,2%
  • Antena3: 10,6%
  • TV3: 9,1%
  • La1: 8,2%
  • LaSexta: 6,8%
  • 8TV: 5%
  • Cuatro: 3,8%
  • FDF: 3,5%
  • La2: 2,4%
Etiquetat , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: